Bežecký pás do bytu

evinqua
3. jan 2023

Poraďte, s ktorým ste spokojní? Najlepšie skladací, kvôli úspore miesta, s vyššou nosnosťou/do 120kg ?

ewwe
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
emka530
3. jan 2023

@evinqua bežne ľudia kupujú aj do bytu, treba pozerať dobre odpruženie a podložku pod pás.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aknamorka22
3. jan 2023

@boldo87 a aký konkrétne máte? 🙂

evinqua
autor
3. jan 2023

@ewwe keby sa dalo dotyčnému vzdy vybehnúť na čerstvý vzduch asi nezvažujeme kúpu ...

evinqua
autor
3. jan 2023

@emka530
@boldo87
Máte skúsenosť s nejakým konkrétnym? Byt je na prízemí, ale radi by sme, aby to bol tichší kusok, priestorovo to ale nie je bohvieco, no ujo ma okolo 110kil, takze vyššia nosnosť

stanulienkat
3. jan 2023

Len aby to pouzival. 90% tych strojov je nevyuzivanych. A ujo pri 110kg asi velky sportovec nebude.

luxus10
3. jan 2023

@stanulienkat preco, ak bude s naklonom, moze aj iba chodit, do kopca, aj to je ucinne...

sense
3. jan 2023

Mam runmaxx 5.0, nikto sa zatiaľ nesťažoval à ja som spokojná....

stanulienkat
3. jan 2023

@luxus10 jasne, ze je ucinne. Otazka je, ci vobec tym nieco ujo bude robit. Ako som pisala, vacsinou su z tychto bytovych strojov drahe vesiaky na satstvo.

evinqua
autor
3. jan 2023

@stanulienkat tak behať asi nie, ale chceme , aby začal chôdzou🙂)). Tak bude mat dozorcu. Ja sa pýtam na konkrétne skúsenosti, to ci ho bude pouzivat denne ako to odkontrolujeme uz nie je predmetom mojej otazky

luxus10
3. jan 2023

@evinqua a kolko r. ma ujo?

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz