Ahojte, viete poradit nejaky fajn bežecký pás do bytu? Skladny a čo najmenej hlučný. Využívala by som ho skôr na rýchlu chôdzu.
@sweetdreams1 myslim, ze nehlucny neexistuje.... Byvam v byte, kde maju beziaci pas a veru, ani koberec nepomohol, to je taky hukot .....
@keithy ty to mozno necitis, ale ver mi, ze ten hukot veru pocut
@martinkatinka no tak ja behám v obývačke, moja dcéra spi v izbe, nevadí jej to a nebudi sa na to (a to sa zobudí keď pred dverami praskne parketa) a to behám 4x do týždňa. A moja mamina sa prišla dnes pozrieť do obývačky ze co robím keď nevarim, lebo nepočula ze behám. Aj muž povedal ze do druhej izby ma nepočuť. Takže zrejme čím novšie, tak vylepšujú technológiu, lebo naozaj, z izby do izby ma nie je na ňom počuť. A teda, nedávam si ani koberec.
@sweetdreams1 dúfam, že bývaš na prízemí 😃
@keithy no ver mi, ze ted dupot veru dolu pocut a riadne
"Workspace GO Plus, bežecký pás, 550 wattov, plochý dizajn, 12 cm (V)" https://www.electronic-star.sk/Fitness-a-sport/...
Ja som spokojná. Behavam pravidelne vonka, ale v zime nemôžem lebo hneď prechladnem, tak som si konečne dopriala. Najmä na poporodne kila.
@ivankamrva nie je hlucny ?
@ivankamrva my sme spokojní, z izby do izby ho nepočuť.
@sweetdreams1 ja som si pred mesiacom kupila Work Space Go plus, je super. A nepočuť ho z izby do izby, behám keď mala spi a nie je problém..