Ahojte ,idem začať chodiť do fitka . Chcem začať chodiť na bežecký pás rýchlu chôdzu cca hodinku a az po nejakej dobe zapojiť silový tréning.. ide mi o to ,či sa mi nebudú smiať že chodím iba na pás a nič iné tam nerobím . Mám z toho stres . Ďakujem
rychlu chodzu by som radsej vykonavala na cerstvom vzduchu ako v uzavretom priestore plnom spotenych ludi
@alzbeta1301 sportovat sa ma za kazdeho pocasia a platit fitko len kvoli rychlej chodzi je fakt zbytocne
@vamajka prečo? Vsak ak chce autorka chodit pravidelne plati permanentku na cely mesiac je jedno či je tam každý deň. A pokial človek s nadváhou v - teplotách spravi pár km rýchlej chôdze spoti sa tak je to tak dobre na zápal priedušiek a aby ju pefuklo za mna Keď je pekne prečo nie ale ak chceš na pas vies si tam pekne upravit aj prevýšenie a podobne a aspoň pôjdeš medzi ludi bude sa ti potom ľahšie začínať so sólovým treningom v prostredí ktoré poznas 🙂)
@vamajka a s tým suhlasim že sa má športovať za každého pocasia ale predsa človek co začína napr s behom v zime nemôže ísť behat hneď v - 😀 to je ozaj väčšie zlo
Ja chodím iba na pás, bicykel, orbitrek.Je to tvoja vec nikto si Ťa nebude všímať len snáď tam bude viac pásov nech niekto nečaká hodinu u nás je, takže mi to nevadi
Ďakujem 🙂 áno je u nás vo fitku asi 7 pásov takže miesto snáď nebudem zaberať 🙂 ...a v takomto počasí chodiť rýchlou chôdzou vonku ja nemôžem ,pretože som astmaticka a keď sa nadýcham studeného vzduchu ide ma zadusit ,preto fitko . A keďže tam chcem chodiť dlhodobo a neskôr aj na silové tréningy ,ako píše kočka vyššie ,zoznamim sa s prostredím aspoň 🙂
Určite super napad 🙂) ono to aj pre zdravého človeka ktorý nieje zvyknuty dychat studený vzduch pri aktivite nieje dva krat dobre behala som súťažne a tiež keď som mihla tak som vynechávajú beh v studenom vzduchu to nieje na pľúca dobre občas Ano ale riskovat potom že budeš týždeň sediet doma so zápalom priedušiek a o to horšie keď si astmaticka.
Určite sa neboj k nám chodia aj pani viac pri sebe len na pas kľudne keď som vo fitku dve hodiny tak ich vidim že striedajú pas a bicykel napríklad a silové treningy nemaju vôbec takze pohode nebudeš prva ani posledna a vo fitku to nikto neriesi🙂) ja mávam dvojfázové treningy ráno pas a bike a večer silový takze jeden trening mám tiež len taký ako budeš mat ty. Keby si mala nejaké otázky alebo nejakú dilemu rada poradim v správe 🙂 veľa stastia a úspechov
@alzbeta1301 ďakujem veľmi si ma podporila ❤️ . Písala som ti aj správu teda .
Nie prečo 🙂) kľudne chod uvidis sama že vo fitku sú väčšinou super ľudia ! Ktorí ti aj radi poradia, k nám chodi kopa žien len na pas vedľa seba a kecaju takze pohoda neboj sa 🙂)