Ahojte
Užívate niekto produkty Herbalife? Mám kamošku ktorá tomu úplne prepadla a hovorí že je to úžasné tie ich čaje atď. Mne to však príde že hneď ako človek to prestane užívať tak je späť na svojej váhe
@dennynkoo13 veď preto. Mne to všetko príde na "jedno kopyto"
S Herbalife schudne akurat tak tvoja penazenka.
urcite sa s tym schudnut da. clovek sa nestravuje normalne, takze ano, vaha ide dole. ja mam vo svojom okoli 2 zeny, ktore mali nad 100g a dali dole 30-40kg bez pohybu, len s tymi herbalife kojteilmi a cajmi.ale akonahle sa vratili do normal stravovania, kila isli naspat raketovou rychlostou. takze zbytocne vyhodenych kopec €.
Na začiatok je dobre pouzivat naštartovať telo metabolizmus atd ale zas ak sa človek stravuje pravidelne zdrave jedla nemyslim si ze by vaha isla hore.... jasne ze po "diete" z herbalu používa clovek max. Polroka a potom prepáčením zacne žrať naspäť ako predtým tak sa nečudujem ale ako vysse pise pani dodržuje urcity pomer jedal tak vaha by mala ostat
Chudne sa z kalorickeho deficitu, tj vydaj energie vyssi ako jej prijem. Ako je spomenute vyssie, herbalife ti pomoze schudnut z penazenky. Ziadne zazracne produkty neexistuju, iba racionalna strava a pohyb
Skúšala som s tým chudnúť ja aj svokra. Nič moc za mňa schudli sme ale zase sme nabrali naspäť účinné sme schudli len s kalorickými tabuľkami a to si držíme