Beh po sekcii

2. aug 2024

Ahojte baby, som 7 týždňov po sekcii. Na kontrole mi dr povedal, ze pomaly môžem začať behat s poporodnym pasom. Aktívne behavam 15 rokov. Nie je to však skoro začínať so športom? Pýtam sa hlavne žien, ktoré aktívne športujú. Ďakujem za každú odpoveď. Pekny den

slavka1988
2. aug 2024

Ja aktívne športujem ale behať som začala až tri mesiace po cisarskom aj keď doktor povedal že môžem skôr ,proste dala som telu viac času na zahojenie a začínala som rýchlou chôdzou týždeň a až potom som sa pustila do behu aj to len polovicu toho čo som vedela zabehnut a postupne som pridávala

tamvtme
2. aug 2024

pocuvaj svoje telo, ako sa citis....ja som 7 tyzdnov po sekcii rozhodne nebola pripravena zacat akokolvek sportovat.....zacala som az 6m po sekcii

ivik4
2. aug 2024

Fu, no ja som zacala pomaly skoro az po pol roku od sekcie s bicyklom a behom .
Za mna je to strasne skoro, ale kludne daj na lekara, je to na Tebe

autor
2. aug 2024

@slavka1988 asi počkám ešte chvíľu, dakujem

autor
2. aug 2024

@tamvtme tiež ss mi to zdá skoro, dakujem

autor
2. aug 2024

@ivik4 tiež mi to príde až príliš skoro. Ešte asi chvíľu počkám, nie ze sa dostanem ešte do horšieho stavu, dakujem

ivangeline
2. aug 2024

Aj ja som skoro 3m po začala.

autor
2. aug 2024

@ivangeline ešte teda vydržím, vďaka

rivini
2. aug 2024

Prvykrat som bola behat 9 tyzdnov po sekcii. Predtym som davala tak 8-10 km, prvy beh som skratila na 3,5. Vsetko bolo ok. Ja som ale mala sekciu kvoli priecnej polohe dietata, cize moje panvove dno vobec nebolo tehotenstvom oslabene, kedze lezalo vysoko a nikdy sa nezosunulo do panvy. Ak by som mala dieta v tehu v normalnej polohe, s behom by som aj po sekcii este par mesiacov pockala. Poporodny pas pocas behu je hlupost, dolezitejsia je technika dychania a teren, ktory zbytocne nezatazi klby, ktore su vdaka prolaktinu po porode uvolnene…

autor
3. aug 2024

@rivini ja som rodila koncom panvovym. Tiež 4x do tyzdna 10km. Ďakujem. Počkám ešte, asi to bude najlepšie.