Beh a vaša postava

26. aug 2022

Baby, ktoré beháte, ako ste na tom s postavami? Chcem začať behať, no som dosť chudá a nechcem byť ešte chudšia. Viete si behom udržať váhu? Vďaka

dadis
26. aug 2022

Ja beham uz dlho a dlho si aj drzim svoju vahu. Ale ja rada jem 🙈..a beham niekedy viac (3x tyzdenne 8-10km, inokedy menej (teraz tak 2x tyzdenne 4-5km) a na vahe to nikdy nie je vidiet

nikpa
26. aug 2022

No ja som výbore schudla behom, padlo brucho, zlepšila sa kondícia ale vtedy som vyslovene chudla, mala som aj stravu upravenú. A teraz je to pre mňa možnosť, vďaka ktorej si môžem dopriať aj sladké a koláčiky 😀 lebo keby ich nevybeham tak je to na mne vidno. Takže za mňa na udržiavanie váhy je beh jednotka.

lilope
26. aug 2022

@autorka keď už beh, tak do kopca. Spevníš si stred tela - brucho a nohy a zadok 👍 ak nechceš behom schudnúť a teraz si držíš stabilnú váhu bez behu, tak potom treba prijímať viac kalórií. K behu do kopca by som určite zaradila posilňovanie vrchnej časti tela, nech máš svaly rovnomerne rozložené.

amelie22
26. aug 2022

Tak hlavne behom si človek vybuduje kondíciu, podporuje srdcovocievny systém, buduje svalstvo, čo je pre život oveľa dôležitejšie ako nejaké čísla na váhe. Či už vysoké alebo nízke. Okrem toho beh môže pomôcť chudým nebyť chudá, ale mať peknú postavu - vytvarované svalstvo. A keď sa veľmi bojíš chudnutia nevidím problém v tom doplniť kalórie či už stravou, alebo keď tak veľmi jednoduchá forma je proteínovým nápojom po tréningu.

reisi
26. aug 2022

Ano, behom si udrziavam vahu. Beham 3 krat tyzdenne okolo 8 km. Este nejake to fitko ale vdaka behu som aj vdaka nocnemu vyzieraniu v pohode. Takze u mna z opacneho konca. Jem ale musim behat.🤣 Ak sa zbavim nocneho vyjedania, tak by som mala ze top postavu.

savanna
26. aug 2022

Tak konkretne s behom nemam skusenost, ale ked som napr. bicyklovala, hravala timove sporty, chodila na skupinove cvicenia - nikdy som nic neschudla (a som chuda postava). Ked sportujem, vzdy sa mi automaticky zvysuje apetit a tym padom chudnutie nehrozi.

macekovam
27. aug 2022

Z môjho pohľadu beh pripraví ženu o to ženské.. Davno... Keď som beha ala tak prsia takmer žiadne.. Pas sa pomaly vytráca.. A nohy stále rovnako.. Ale potom po čase som začala s rýchlou chôdzou... A tam je výhoda ta ze z môjho pohľadu ze prsia zostávajú.. A nohy zostihleli viditeľné... Nie každá behame pre kondičku...