Ahojte. Prosim vas nie je tu niekto s podobným problémom? Celý zivot som chudá-resp mám podváhu. Nikdy som nemala viac ako 50kg (ořkrem tehotenstva vtedy som mala 55). Mám 165 cm a 45kg. Behávam cca dva krat do tyzdna 10km, chodim na prechádzky jednoducho vedieme aktívny život. Lenže poslednú dobu ma to velmi trápi aká som chudá, jedalniček mám úplne normálny, jedávam všetko milujem jedlo, často sa aj prezieram 😀..ranajky obed vecera pomedzi to klasika vločky ovocie kava koláčik atd…ale nikdy ani kilo navyše🙈. Myslite že by mi pomohol silový tréning a nabrať svaly? (Stale dojčím)
troška ubrať z pohybu a budeš aj priberať...alebo viac jesť.
Šťastná to žena
@amelianka pomohol, plus mne odporucil sportovy lekar na vecer protein si dat po celom dni. Inak behaj kolko sa ti raci ;). Ja mam podobne miery, sportujem kazdy den nieco a posilnovanie odporucam kazdemu nech ma akukolvek postavu. Ci uz ako prevenciu zranenia, alebo vytvarovanie postavy.
@deti95060810 prestať s pohybom rozhodne nie je riešenie pre mna. Je to normálny štandard aky by mal podľa mna zdravý clovek mat.
Tam jedine gainery zacat, to si taky typ podla mna, ze pobehnes a mas 5 kil dole
Prestaň fajčiť
@dominikamacakova ja nefajčim 🙈
@amelianka tak viac jesť 😀
@rachel36a Šťastná žena? 😀 No to vidieť, že si to nezažila, každý ti nadáva do vychrtlín, radí ti ako sa máš nažrať, pýta sa ťa že či si chorá lebo vyzeráš hrozne a podobné skvosty. Nehovoriac o tom, ako si "bežná populácia" k tebe dovoluje, lebo " máš detské telo" tak sa k tebe správajú ako k decku a je jedno či máš 40rokov alebo 10.
@dominikamacakova vidím že asi s tým nemate skusenost. Dakujem za ,,radu,, 😀
@amelianka ja nemám skúsenosť? Ja som pribrala 10kg 😏 Tiež som vážila 45kg. Žiadna zázračná rada neexistuje, žiaľ...
@dominikamacakova tak potom vam asi pomohlo prestať fajčiť 😊
@amelianka áno a začať viac jesť...
@laurita285 zažila, preto to píšem...do 40 rokov som mala max 48- 50kg pri vyske 168cm ,...bola som veľmi spokojná s váhou a telom. ...
to bol kompliment, nie urážka...
za 10 rokov môžeš bojovať ako ja s veľkou nadváhou...takzd ano, za mna je lepšie byť štíhly a môcť sa pokojne a kedykoľvek najest
@laurita285 ah pises mi z duše, ja som na take reči taka nasrata! 😅 ale zaujímavé, že tučnej zene nepovedia do očí, ze co žere, že je jak prasa 😩 ale nám moc chuduckym není problém povedať do očí.. a milujem že "mate nejaké problémy doma a preto si tak schudla? " 🤣 alebo že, "pozeraj sa tučným ľuďom v obchode do košíka, aby si videla co jedia, to ti určite pomôže a tiež priberies" 🤣
@sandra49 zažila som to isté... Napríklad, že som reklama na anorexiu, žiadny chlap nechce hŕkajúce kosti a pod
Silovy trening by ti pomohol len keby si jedla viac a hlavne bielkoviny… ak nepriberas, tak nie si v kalorickom nadbytku, skus zaradit kalorickejsie jedla, orechy, do vlociek orechove masla, olej, plnotucne tvarohy, jogurty, syry, losos, hovadzia maso…
Tazko radit, zalezi, co je pre teba “klasika” mozno to je v skutocnosti malicko pri pohybe aky mas..