Ahojte dievčatá,hlavne tie ktoré cvičite alebo ktoré sa trošku tomu rozumejú😊 tata balanca podložka je dobrá vec?či vyhodené peniaze?
toto jo len rotacne niebalance ... kedysi este za kokosov to bol hit vsetky decka sa na tom tocievali a bol od nas klud kym rodicia popijali kavicku 😀
@vektricka16 toto je balancna plošina bývajú aj také ako si dala ty ,ale majú vypukli spodok ty na foto máš rovnyv,hento je iba rotana ,na nej sa len vrtiš 😊😊😊
@bobo2433 mne to našlo ako balancna podložka na stranách😎 chcela som to kúpiť ako darček otcovi k 60tke tak neviem či blbosť alebo nie 🙄
@bobo2433 takže nič moc hento?sa mi páčilo že tie body na chodidlách masíruje či jak to napísať aspoň podľa popisu🙂
@vektricka16 uha 🤔no to by ho muselo baviť cvičenie ,a keby aj ,neviem či by ho to nadchlo ... Podľa mňa je to blbost 🙈a ešte aj 60tnikovi no neviem 🤔Ja by som to ee...
@vektricka16 keď chces neico masážne na nohy ,čo by viac ocenil ja neviem napríklad masážna vanička na nohy alebo nejaké masážne podložky ...ale nie plastový kruh na ktorom bude stáť a vytáčať sa zo strany na stranu 🙈😊
@bobo2433 ha😀asi máš pravdu 🙂 momentálne začal trošičku cvičiť v kúpeľoch a že ho to aj baví tak preto nás niečím rozmýšľam 😎a tym gumam ruzomies ?toľko ich je nemám ani šajnu vybrať 🙄
Nám trener hovoril ze je to super vec, že pre cvičíš celé telo na tom. Baby vo fitku niektoré na tom frcali skvelo, ja som bola ako medveď v cirkuse
@vektricka16
@vektricka16 nemyslím si, že niečo balančné by bolo vhodne pre 60tnika, ktorý len teraz začal cvičiť. Skôr keď tak, pozrite na topshop je vybračná podlozka. To aspoň trosku aj masíruje tuším. A dajú sa na tom robiť drepy.
@vektricka16 toto není rotana? 🤔