Atkinsonova diéta

martinka571
10. máj 2014

Baby, chcem zacat tuto dietu. No neviem a v nej spravne zorientovat. Ako je to s tymi tukmi? V pohode mozem jest tucne jedla, ako syry, joguty, tvarohy a pod.? Som vdacna za vsetky rady a skusenosti.

anjarondo
10. máj 2014

@martinka571 Ak sa zaujímaš o nízkosacharidové stravovanie v prospech zdravých tukov, pozri sa na stránku www.foodlogic.eu.

ajka79
11. máj 2014

@martinka571 ja tiež idem nanu🙂, tvárou môžes až po 2 týždňoch, syry ako gouda môžeš, ale tavene nie, mäso všetko ale nie napr. klobása, ak chceš pošli mi do ip mail. adresu a pošlem ti čo k tomu mám a mozme íst na to spolu, zajtra mam 1. deň 🙂

martinka571
autor
12. máj 2014

OK, tesim sa 😀 poslem mail 😀

pinkulik
14. máj 2014

ja sa takto stravujem uz 2 rok 🙂
precitaj si .......... www.atkins.com

ziadne jogurty tvarohy 🙂

agika1982
18. máj 2014

@pinkulik ahpj..prosim ta a nerobila ti tato strava nejake zdravptne problemy?aj si schudla??

michaela329
11. jún 2014

ja ju držím mesiac - teda stravujem sa low carb high fat a veľmi dobre sa mi dodržuje, zdravotné problémy nemám, ak chceš, tak sa pýtaj. Ja som spokojná na našich weboch nájdeš ešte kopu starších odstrašujúcich článkov - tie radšej nečítaj 🙂 obvykle sú mimo realitu a nové poznatky. Na blogu Vlada Zlatoša nájdeš nie tak úplne rady o Atkinsonovej diete ale o nízkosacharidovom stravovaní a aj cvičení, je tam aj kopa receptov a na zhubneme cz je dobrá diskusia spolu s receptami. Ja som zatiaľ veľa neschudla (2kg na váhe, 4 cm zadok, 3 cm stehná a 4 cm pás)...!ALE! celulitída sa mi zlepšila, čo je pre mňa niečo ako zázrak...niečo na tom obmedzení cukrov bude 😎

michaela329
11. jún 2014

mimochodom: ja tvrdé syry,tvaroh, bryndzu aj jogurty a smotamu normálne jem, ale len bio a len v plnom tuku - neochutené. Nemám intoleranciu na laktózu, takže nevidím dôvod ich vynechávať. Sacharidy si strážim na povolenej hranici a nižšie, takže mi nenarúšajú režim. Aj ty si časom nájdeš svoj systém 😉

milan_32
17. aug 2015

Myslím, že odpovede na svoje otázky nájdeš na http://tabletky-na-chudnutie.sk/atkinsonova-die... , nech sa páči 🙂

jane124
24. sep 2016

Super, ze sa chces informovat predtym ako zacnes, lebo dieta je ucinna, ale moze byt aj nebezpecna. Pozri si toto http://www.vyzivovo.sk/atkinsonova-dieta-uplne-..., su tam povolene aj zakazane potraviny, jedalnicek na tyzden. Fakt dobre spisane.

novana
24. sep 2016

Aj túto dietu treba držať do konca života, čo sa málokomu podarí. V opačnom prípade príde po vysadení jojo efekt, ako je tomu pri všetkych dietach. Manžel pomocou atkinsonovej už 3 krát 😀 schudol. Diety sú nanič. Treba stiahnuť žalúdok, čiže jesť v malých dávkach, vydať viac energie ako príjmeš je po nadváhe.

simona2741992
Odpoveď bola odstránená
Zobraz