Cvičím posilujem zadok ale jednu polku mám úplne ochabnutu ..prečo :( naozaj to je dosť vidieť
Nevieš dať jednu fotku? Lebo z týchto to vyzerá rovnako. 🤷
Niekomu to príde možno trápne .Ale tak je to také že keď cvičím tak si to človek sleduje či je zmena tak si si to všimla a štve ma to ...pri cvikoch cítim aj že tú pravú časť namáhané viac neviem kde je problém
Ten rozdiel ale nie je nejaký extrémny. Napr. v obtiahnutých rifliach to ani nemôže byť viditeľné. Celkovo človek nemá symetrické telo. Ani tvár taká nie je. 😉 A cviky by som konzultovala s profi trénerom.
@heni79 ďakujem za odpoveď je to divné že riešim také hovadiny 😂 žiaľ nemám moc čas na trénera a NATO ísť do fitka Max že by som sa opýtala to by šlo mám dve malé detičky 🙂 ale tvoja odpoveď má ukludnila mne sa to zdá extrémne 😂
No proste zapajas tu pravu stranu viac viac s nou vladzes mam to podobne a myslim ze vsetci to tak maju . Musis sa pri cviceni na to sustredit 🙂 . Je to vec zvyku
@enigmaenie no musím dávať pozor si nato ja viem aj o tom že jednu nohu mám kratšiu takže asi aj preto .
Nikto nema telo uplne symetricke . No a k tomu ze mas jednu nohu kratsiu na tvojom mieste idem k chiropraktikovi lebo je dost mozne ze mas len posunutu panvu a treba ju napravit ja som to mala po 2 detoch tym ze som ich nosila na jednej strane akoby na boku polozene ked boli na rukach 🙂 . A tym som aj telo zatazovala potom nerovnomerne
Asi by som skúsila nejaký čas cvičiť s tou jednou stranou intenzívnejšie (väčšia záťaž, viac opakovaní) a sledovať, či sa to trocha zrovna. Ale inak tiež si nemyslím, že je to veľký rozdiel, ale jasné, sám seba vníma väčšina ľudí kritickejšie.
daj foto ☺️ lebo si fakt neviem predstavit ochabnutu 1/2 prdelky ☺️