Asymetrický zadok

7. dec 2022

Cvičím posilujem zadok ale jednu polku mám úplne ochabnutu ..prečo :( naozaj to je dosť vidieť

kacena4
7. dec 2022

daj foto ☺️ lebo si fakt neviem predstavit ochabnutu 1/2 prdelky ☺️

autor
8. dec 2022
autor
8. dec 2022
heni79
8. dec 2022

Nevieš dať jednu fotku? Lebo z týchto to vyzerá rovnako. 🤷

autor
8. dec 2022
autor
8. dec 2022

Niekomu to príde možno trápne .Ale tak je to také že keď cvičím tak si to človek sleduje či je zmena tak si si to všimla a štve ma to ...pri cvikoch cítim aj že tú pravú časť namáhané viac neviem kde je problém

heni79
8. dec 2022

Ten rozdiel ale nie je nejaký extrémny. Napr. v obtiahnutých rifliach to ani nemôže byť viditeľné. Celkovo človek nemá symetrické telo. Ani tvár taká nie je. 😉 A cviky by som konzultovala s profi trénerom.

autor
8. dec 2022

@heni79 ďakujem za odpoveď je to divné že riešim také hovadiny 😂 žiaľ nemám moc čas na trénera a NATO ísť do fitka Max že by som sa opýtala to by šlo mám dve malé detičky 🙂 ale tvoja odpoveď má ukludnila mne sa to zdá extrémne 😂

enigmaenie
8. dec 2022

No proste zapajas tu pravu stranu viac viac s nou vladzes mam to podobne a myslim ze vsetci to tak maju . Musis sa pri cviceni na to sustredit 🙂 . Je to vec zvyku

autor
8. dec 2022

@enigmaenie no musím dávať pozor si nato ja viem aj o tom že jednu nohu mám kratšiu takže asi aj preto .

enigmaenie
8. dec 2022

Nikto nema telo uplne symetricke . No a k tomu ze mas jednu nohu kratsiu na tvojom mieste idem k chiropraktikovi lebo je dost mozne ze mas len posunutu panvu a treba ju napravit ja som to mala po 2 detoch tym ze som ich nosila na jednej strane akoby na boku polozene ked boli na rukach 🙂 . A tym som aj telo zatazovala potom nerovnomerne

kristiii
8. dec 2022

Asi by som skúsila nejaký čas cvičiť s tou jednou stranou intenzívnejšie (väčšia záťaž, viac opakovaní) a sledovať, či sa to trocha zrovna. Ale inak tiež si nemyslím, že je to veľký rozdiel, ale jasné, sám seba vníma väčšina ľudí kritickejšie.