Aplikácia kalorické tabuľky

maja7493
18. jan 2022

Ahojte ,chcem sa pokúsiť začať strážiť čo zjem (lebo veľmi nepravidelne a nezdravo jedávam).. ste spokojné s touto aplikáciou? Značíte každé jedlo hneď alebo len orientačne večer ak si spomeniete, koľko by som mala denne prijať tukov, cukrov, bielkovín?

janai1
18. jan 2022

@maja7493 zadáš vek, výšku, váhu, cieľ, aktivitu a KT ti všetko vypocitaju 😉 zapisuje a váži sa všetko

janinka007
18. jan 2022

Zapisujes všetko, kazdu lyžičku oleja, cukru... Proste uuuplne všetko. Ak chceš aby to malo efekt, treba si to jedlo trochu naplánovať, kým sa do toho dostaneš.

gleep1
18. jan 2022

“Orientačne” ti to nepomoze. Musíš si všetko vážiť.

nique
19. jan 2022

Mne to pomáha. Robím si plan na 1-2 dni dopredu, čo budem jesť. Pracujem z domu, takze si všetko vážim. Postupne už aj okom odhadujem, koľko je 100g. Od 1.1. mám 1kg dole. Možno sa zdá, ze malo, ale pomaly ďalej zajdes.

mimikarol
19. jan 2022

Zapisujem úplne všetko, ešte aj cukor čo si dám do kávy. Orientačne to nemá zmysel

kotvickaa
19. jan 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

nič iné na chudnutie ako kalorický deficit nemá zmysel, platí to pre všetkých...treba vážiť všetko, nie je lyžica ako lyžica a nie je trocha oleja ako trocha oleja. Zo začiatku to bohužiaľ inak nejde a časom prestaneš vážiť a budeš vedieť koľko môžeš zjesť.

weva0188
19. jan 2022

@maja7493 Ja si ráno dopredu napíšem čo budem jesť. Včera som nestihla zjesť olovrant, tak som to zmazal. Neviem akú appku máš, ale v tej co mám ja som zadávala fantázia jogurt( lebo som to v appke nenašla),co som jedla,všetky údaje podľa obalu. Ja hrám každý deň na kaloricky deficit,snáď sa mi podarí hodiť dole tých 4kg co mám za cieľ.

maja7493
autor
19. jan 2022

@weva0188 volá sa kalorické tabuľky také zeleno biele logo, dá sa v nej nasnímať aj čiarový kód z obalov, ja chudnúť nepotrebujem len moje stravovanie je čistá katastrofa, preto som to stiahla až ma aspoň niečo núti upraviť jedlá a časy 🙂

staleja
19. jan 2022

Baby ja tomu ale trochu asi dosť nerozumiem, tak prosím poraďte. Keď si tam zadám moje údaje, tak mi vyhodí, že mám mať príjem na deň cca 1300 kcal. Keď zapíšem raňajky napr 300 tak mi hneď odráta 10% na trávenie. Ale čo iné aktivity? Možno len samotná práca za PC, aj to isto aj keď málo spotrebúva kcal. Ako teda zistím koľko mám prijať kcal?

zuzi56
19. jan 2022

@maja7493 všetko si zapisujem a vážim aj zhrešil, mám 1300 kcal na deň.
Dnes 15 deň a 2 kg dolu, ono tie jedla sa opakujú, Čadom si na to priviknes a bude to úplne super