Albertova

pavla013
21. nov 2020

Ahojte dievčatá, ma niektorá skúsenosti s Albertovou? Chcem schudnúť tak by som chcela vedieť či ju niekto skúšal kontaktovať. Ďakujem

anastaziamala
22. nov 2020

@pavla013 preco chces kvoli chudnutiu vyhladat Albertovu?

pavla013
autor
22. nov 2020

@anastaziamala chcela by som schudnúť v oblasti stehien a zadku inak som všade chuda len na tychto miestach sa neviem zbaviť tuku, tak ma napadla tato možnosť aj preto že som čítala niekde že jej skúsili ľudia písať, tak preto skúšam tu či náhodou

anastaziamala
22. nov 2020

@pavla013 nebolo by jednoduchsie zmenit stravu a cvicit? Urcite by ta to vyslo ovela lacnejsie. A druha vec je, ze pani Albertova je uz postarsia pani a ovela menej pracuje. Je tazke sa k nej dostat, pretoze sa snazi prijimat pacientov s tazkymi diagnozami, ktorym lekari nevedia pomoct, nepride ti trosku sebecke ukradnut miesto takemuto pacientovi, ktory nevie normalne fungovat, kvoli tomu ze mas vacsie stehna?

pavla013
autor
22. nov 2020

@anastaziamala ano to všetko som už zaradila aj stravu aj cvičenie, len sa snažím nejak ďalej hľadať ako tomu pomôcť ale asi ešte necham tomu čas a budem kľudne ďalej pokračovať, len som chcela vedieť či náhodou niekto nema skúsenosť 🙂