Aký píipravok pomáha na chudnutie?

mon1806
7. jún 2024

Baby hladam.nieco overene na chudnutie samozrejme len ako doplnok ja aktivne cvicim aj beham ale chcem tomu trosku dopomoct nakopnut a tak 🙂
Viete poradit ?

lisymbia
7. jún 2024

Žiaden, väčšina je len reklamný ťah 🫠

veronicka1901
7. jún 2024

Synephrine pomáha lepšiemu spaľovaniu. Ale inak neviem, podľa mňa prírodné veci sú fajn, ostatným neverím.

sense
7. jún 2024

Silné presso bez mlieka a cukru pol hodinu pred cvicenim

h2
7. jún 2024

@mon1806 Myslím, že na to, čo ty potrebuješ, je ideálny L-karnitín. Ale zázraky od toho nečakaj, je to doplnok stravy, nie "zázrak na chudnutie".

fido69
7. jún 2024

@mon1806 Cvičíš a beháš. Viacej nepotrebuješ. Ale lacný a overený doplnok je menej jesť. Schudneš zdravo a pohodovo bez toho, aby si vyhadzovala peniaze von oknom. 😉

thirstymonk
7. jún 2024

Kaloricky deficit. Je zadarmo a môžeš ho koľko chceš :D

Ale to asi vieš... No a potom spaľovače tuku, ktoré samé o sebe sú platné jak mrtvemu zimnik, ale môžu pomôcť vo výsledku.

Bol tu spomenutý synefrin a L-karnitin. Obidva overene spaľovače. Ďalej aj kofein sa radi medzi spaľovače. Rovnako výťažok zo zeleného čaju, alebo myslím, že sa to volá HCA? To je nejaké neviemčo, ale zároveň aj potláča chuť do jedla.

mabenn
7. jún 2024

tiez mozem odporucit Synephrine

mon1806
autor
7. jún 2024

Dikes baby jasne viem se deficit nezerem nejem sladke jem zdravo vela pijem a makam len som v nejakej debilnej hormonalnej nerovnovahe a ide to dost biedne dole vecne som nejaka naliata vodou neviem co sa deje

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz