Aký detox odporúčate?

janulla123
14. máj 2021

Aký detox odporúčate? Potrebujem rozhýbať metabolizmus a očistiť sa od liekov. Len prírodné zdroje, domáci detox. Prosíme NEPONÚKAJTE mi žiadne balíčky s doplnkami. Ďakujem

h2
14. máj 2021

@janulla123 Najlepší detox je pôst. Ale treba si o tom niečo naštudovať.

viktoria1425
14. máj 2021

@janulla123 chlorella,zelený jačmeň 🙂

mamamasama
14. máj 2021

ziaden detox nie je dobry, ale suhlasim s prispevkom vyssie, ze post dokaze urobit divy... niekomu staci aj prerušovane hladovanie...

hederamonstera
14. máj 2021

Na detox mas v tele pecen 🙂 tak si pozri co jej pomaha na jej ocistu, aby spravne fungovala - napr.cvikla, pestrec mariansky, vynechanie cukru, pôsty a tak 🙂

galioska
14. máj 2021

@janulla123 kúp si palinu, je perfektná!!

janulla123
autor
14. máj 2021

@hederamonstera na detox je potrebná dobrá pečeň a obličky no kto má problém s obličkami detox raz za čas potrebuje 🙂

janulla123
autor
14. máj 2021

@galioska je to ako prášok alebo tablety? Skúsenosti?

janulla123
autor
14. máj 2021

@h2 v mojom prípade hladovanie a posty neprichádzajú do úvahy pri mojej práci kde potrebujem energiu a 100% sústredenosť... Ale ďakujem 😉

galioska
14. máj 2021

@janulla123 sú to byliny a dosť nechutné,ako pre koho teda môj muž povedal že ako grep mu to chutilo, zarábas si čaj. 2 týždne piješ, obnovís trávenie, vycistis vnutro, prečítaj si o Tom na nete. Ja som potom bola na vyšetrení a všetko v poriadku.

janulla123
autor
14. máj 2021

@galioska super ďakujem krásne 🙏 hneď to idem pozrieť

marci77
14. máj 2021

28 dnovy detox od macingovej
vacsina jedal obsahuje cviklu, brokolicu, fazulove struky, mrkvu ....ale tie jedla su velmi chutne, bola som milo prekvapena

janulla123
autor
14. máj 2021

@marci77 macingovu nemôžem vzhľadom na to ze mam alergiu na dosť veľa potravín ktoré sa tam jedia 🙂

kkovacovak
14. máj 2021

@janulla123 derox je vymyslel a marketingový ťah. To vám povedia aj na gastre. Skúste prerušovaný pôst. Mne pomohol na zdravotný stav a aj na úpravu trávenia. Naštudujte si o tom. Nemusíte kupovať nejaké drahé byliny a kraviny ktoré sú hnusné a sľubujú vám hory doly

janulla123
autor
14. máj 2021

@kkovacovak ďakujem nechystám sa ani kupovať blbosti v príspevku som písala aby mi neponúkali doplnky 😉 hľadám detox na domácej báze a áno aj bylinky napríklad nevidím na nich nič zlé.. Len ich nepoznám a neviem ktoré sú na to vhodné

kkovacovak
14. máj 2021

@janulla123 bylinky sú fajn ale také tie čo sľubujú odkysličenie organizmu a podobné veci tak to nie je úplne tak. Naozaj skúste pozrieť ten prerušovaný pôst. Nie je to o hladovaní a fajn vás to prečistí. Dokonca veľa ľudí aj upraví váhu a nedáte do toho ani cent. Mne to veľmi pomohlo 😉

janulla123
autor
14. máj 2021

@kkovacovak ten prerušovany pôst poznám ale to nieje pre mňa vhodné z dôvodu že robím aj nočné a mam úplne iný režim ako ľudia ktorí pracujú cez deň

malinoismum
14. máj 2021

@janulla123 podľa mna keby si si o tom prečítala, tak komentár vyššie nenapíšeš 🙂 fakt skús. Uvidis....

janulla123
autor
14. máj 2021

@malinoismum ja som o tom čítala už dávno 😉 neviem si predstaviť najesť sa posledný krát o 18- tej ísť do nočnej pracovať vydávať energiu a najesť sa až na druhý deň o 12 - tej a to je jedno o akej vy som začala jest a kedy skončila
Nehovoriac o tom že toto je životný štýl ja hľadam niečo na podporu detoxikácia tela na týždeň max dva

malinoismum
14. máj 2021

@janulla123 tak skús “monotónnu “ diétu napr ryža... atd

malinoismum
14. máj 2021

Možno by si bola naopak prekvapená že koľko energie ti to dá, ja byt tebou skúsim ... daj tomu šancu a možno budeš prekvapená (zn. Tiež robím nočné 🙂)

janulla123
autor
14. máj 2021

@malinoismum ďakujem ale ja svoj organizmus poznám 😉 nehovoriac o tom že cvičím
Ja nehľadám dietu ja hľadam detox, očistu
A tým myslím detox na základe bylín štiav atď ktorý bude trvať napríklad týždeň
Keďže som ho ešte nikdy nemala preto ho hľadám tu

malinoismum
14. máj 2021

Napísala som to ako Maďar🙂

alenka7777
14. máj 2021

@janulla123 chlorella a jacmen

ananas28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulla123
autor
14. máj 2021

@ananas28 to nepoznám 🙂

michala123
14. máj 2021

@janulla123 no mne veľmi pomohol post hladovanie

ss_i_m_o_n_a
28. mar 2024

Ahojte, mne pomohli produkty odtiaľto.
Samozrejme k zdravému životnému štýlu a pohybu navyše.
https://sibirskydetox.sk/