Aký detox odporúčate? Potrebujem rozhýbať metabolizmus a očistiť sa od liekov. Len prírodné zdroje, domáci detox. Prosíme NEPONÚKAJTE mi žiadne balíčky s doplnkami. Ďakujem
@janulla123 chlorella,zelený jačmeň 🙂
ziaden detox nie je dobry, ale suhlasim s prispevkom vyssie, ze post dokaze urobit divy... niekomu staci aj prerušovane hladovanie...
Na detox mas v tele pecen 🙂 tak si pozri co jej pomaha na jej ocistu, aby spravne fungovala - napr.cvikla, pestrec mariansky, vynechanie cukru, pôsty a tak 🙂
@janulla123 kúp si palinu, je perfektná!!
@hederamonstera na detox je potrebná dobrá pečeň a obličky no kto má problém s obličkami detox raz za čas potrebuje 🙂
@galioska je to ako prášok alebo tablety? Skúsenosti?
@h2 v mojom prípade hladovanie a posty neprichádzajú do úvahy pri mojej práci kde potrebujem energiu a 100% sústredenosť... Ale ďakujem 😉
@janulla123 sú to byliny a dosť nechutné,ako pre koho teda môj muž povedal že ako grep mu to chutilo, zarábas si čaj. 2 týždne piješ, obnovís trávenie, vycistis vnutro, prečítaj si o Tom na nete. Ja som potom bola na vyšetrení a všetko v poriadku.
@galioska super ďakujem krásne 🙏 hneď to idem pozrieť
28 dnovy detox od macingovej
vacsina jedal obsahuje cviklu, brokolicu, fazulove struky, mrkvu ....ale tie jedla su velmi chutne, bola som milo prekvapena
@marci77 macingovu nemôžem vzhľadom na to ze mam alergiu na dosť veľa potravín ktoré sa tam jedia 🙂
@janulla123 derox je vymyslel a marketingový ťah. To vám povedia aj na gastre. Skúste prerušovaný pôst. Mne pomohol na zdravotný stav a aj na úpravu trávenia. Naštudujte si o tom. Nemusíte kupovať nejaké drahé byliny a kraviny ktoré sú hnusné a sľubujú vám hory doly
@kkovacovak ďakujem nechystám sa ani kupovať blbosti v príspevku som písala aby mi neponúkali doplnky 😉 hľadám detox na domácej báze a áno aj bylinky napríklad nevidím na nich nič zlé.. Len ich nepoznám a neviem ktoré sú na to vhodné
@janulla123 bylinky sú fajn ale také tie čo sľubujú odkysličenie organizmu a podobné veci tak to nie je úplne tak. Naozaj skúste pozrieť ten prerušovaný pôst. Nie je to o hladovaní a fajn vás to prečistí. Dokonca veľa ľudí aj upraví váhu a nedáte do toho ani cent. Mne to veľmi pomohlo 😉
@kkovacovak ten prerušovany pôst poznám ale to nieje pre mňa vhodné z dôvodu že robím aj nočné a mam úplne iný režim ako ľudia ktorí pracujú cez deň
@janulla123 podľa mna keby si si o tom prečítala, tak komentár vyššie nenapíšeš 🙂 fakt skús. Uvidis....
@malinoismum ja som o tom čítala už dávno 😉 neviem si predstaviť najesť sa posledný krát o 18- tej ísť do nočnej pracovať vydávať energiu a najesť sa až na druhý deň o 12 - tej a to je jedno o akej vy som začala jest a kedy skončila
Nehovoriac o tom že toto je životný štýl ja hľadam niečo na podporu detoxikácia tela na týždeň max dva
@janulla123 tak skús “monotónnu “ diétu napr ryža... atd
Možno by si bola naopak prekvapená že koľko energie ti to dá, ja byt tebou skúsim ... daj tomu šancu a možno budeš prekvapená (zn. Tiež robím nočné 🙂)
@malinoismum ďakujem ale ja svoj organizmus poznám 😉 nehovoriac o tom že cvičím
Ja nehľadám dietu ja hľadam detox, očistu
A tým myslím detox na základe bylín štiav atď ktorý bude trvať napríklad týždeň
Keďže som ho ešte nikdy nemala preto ho hľadám tu
Napísala som to ako Maďar🙂
@janulla123 chlorella a jacmen
@ananas28 to nepoznám 🙂
@janulla123 no mne veľmi pomohol post hladovanie
Ahojte, mne pomohli produkty odtiaľto.
Samozrejme k zdravému životnému štýlu a pohybu navyše.
https://sibirskydetox.sk/
@janulla123 Najlepší detox je pôst. Ale treba si o tom niečo naštudovať.