Akupunktúra a chudnutie

ssisska
24. apr 2014

Na internete som citala,ze sa da pomocou akupunktury schudnut a zmiernit chut na jedlo.Vraj sa da pomocou tejto metody da docielit ,ze po malej porcii jedla da telo signal,ze je syte.Rozhodla som sa to vyskusat a objednat na buduci tyzden.Kedze mam sportovu a stihlu postavu,stale mam problemy udrzat si optimalnu stihlost,najvacsie problemy mi robi brucho a stehna.Preto musim neustale kazdy den cvicit.Ale tiez to nemoze ist takto donekonecna ,preto som zvedava ,co to prinesie po 6 terapiach.Ak mate neake skusenosti ,mozete napisat.

m_ij_ka
24. apr 2014

@ssisska tak to by aj mňa zaujímalo, hádam sa niekto zapojí do debaty

monika111111
26. nov 2014

@ssisska ahoj, tiež rozmýšľam nad tou akupunktúrou na chudnutie, pomohlo ti to? kam ti to pichali a ako často si tam musela chodiť? bolelo to? ďakujem

jazminn
24. apr 2015

moja kamarátka má v uchu napíchané ihličky a hovorí, že má veľmi slabú chuť na jedlo a že zje tretinu z toho, čo jedla doteraz...je to ešte len tri dni, ale žalúdok spľasnutý...uvidíme!

jazminn
28. apr 2015

včera som bola aj ja, napichla mi doktorka šesť ihličiek, poprelepovala ani neviem, že tam niečo mám. Trošku to pichlo, keď to robila, ale ináč v pohode...uvidíme, čo bude ďalej, či bude chuť, či nie...kamarátka hovorí, že papá oveľa menej...

dankaajanko
24. jan 2016

Ahojte baby ja som si tiež dala min . týždeň napichnuť ihličky a zatiaľ mám -4kg môžete mi napísať aký vám dali jedalnicek a koľko ste chudli? ĎAKUJEM

fosilka
9. jan 2017

Ahojte, príspevok je starsi, napisete niekto ako vam islo chudnutie akupunkturou a kde ste si to dali robit? Tiez o tom uvazujem. Dakujem 🙂

krevetka
19. jan 2018

Po roku - má niekto niečo nové?

helena1967
11. mar 2018

Kde v Prešove sa da napichnut usi

helena1967
11. mar 2018

Poraďte prosím

sussah
11. mar 2018

Mne akupunktura pomohla odstrániť dlhoročné bolesti chrbata a k otehotneniu po niekoľkých rokoch 😊

helena1967
11. mar 2018

@dankaajanko kde to robia