Caute tie, ktore ste ako ja - vecne chudnuce😁
Tie co ste stihle ako prutik ani necitajte dalej ⛔️(srandujem)😉
Baby chcela som ze od 1.1.2024 ZAS zacnem ale poznate to...."NENI CASU" 🤷🏻♀️
no teraz lezim vo vani a reku hovorim si...no moja ...LTT sa tu zmestis🤦🏻♀️
Chcela by som 3 veci od vas:
1. Ano som z tych co potrebuju "potiahnut" lebo bohuzial pevna vola nie je🙈
2. Presla som nejake skupiny tu na MK ale vsade ze "0 aktivnych clenov"...tak dikyyyy ale potrebujem skupinu kde to zije proste. 😅 neviete o takej?
Som na materskej teda rodicovskej, mam 2 male deti cize posilka nehrozi nejak casto ale ved cvicit sa da aj doma...verte mi mam naradia az az🤣 lebo sak najprv nakuuuupit treba az tak zacat (katastrofa toto)
Ale to najhlavnejsie potrebovala by som nejakeho skoleneho cloveka kto by mi povedal kolko kcal denne by bolo vhodne aby som prijala ale aby som chudla....chapete.
KALORICKE tabulky poznam aj sme kamosi ale akosi nesuhlasim s ich nastavenim 😅 rozumej...ci to nahodou nie je malo co mi tam nastavilo.
Takze tak...sportu zdar ! 😘 dakujem za kazdu radu
@greta2017 Mne pomohli dosť KT. + Vypocitala som si BMR na nete mas na to vzorce + kalkulačky. Niesu 100% presne lebo ja napr. Neviem kolko tuku obsahuje moje telo ale držím sa toho. Napr. Ja mam 1600 prijem každy den. A vyšlo mi 2000 kcal denne. 2x do týždňa urobím 10k krokov doma na youtube su super videa a riadne sa spotis a vynechala som pečivo a sladké. Po mesiaci som dala dole 4kg a to nejak extra necvicim. Držím palce 🙂
Skus skupinu Cesta k mojej premene
@greta2017 aktivna je cvicime s fitshakerom doma ;) myslim ze ti tam ochotne poradia