Ženy potrebujem poradiť, celkovo som schudla, ale zostali mi hrubé lýtka, potrebujem do práce nosiť sukne a biznis šaty, ale hanbím sa kvôli hrubým lýtkam. Myslíte, že kompresné pančuchy na krčové žily by pomohli?
@liljana akú páku myslíš
Ja ich mam tiez silne,sportujem a z lytok som.NIKDY neschudla 😑😑
Paka, ktorou posobi lytkovy sval na kost chodidla. S dobrou pakou potrebujes malo sily = male lytka. S horsou pakou potrebujes na ten isty vykon, vacsi sval = velke lytka.
Problem moze byt aj v spomalenej lymfe, tak skus poriesit to, ale nie je to nieco, co sa da zvladnut za mesiac
Primarne sa neda schudnut len z nejakej casti tela, proste mas geneticky dane nejake telesne proporcie a niekde sa moze ukladat tuk viac to je pravda. No chudnut budes odvsadial, ked uz teda budes pokracovat v diete. Len na odlahcenie to ako ked sa Plackova pytala ako sa da schudnut z hlavy 😁. Su postavy typu jablko ked maju len brucha velke a nohy stale tenucke. Ja mam tiez viac svalov celkovo na nohach a tym padom ked trochu priberiem hned vyzeraju nepekne. Takze na to poradim jedine este schudnut a sportovat.
Nejedz, necvic, zmlandravie to svalstvo a budeš mat nohy ako srnka
Druhá alternativa: teraz moderné siroke nohavice, ja som si kúpila pekne elegantné do prace, popozeraj
S týmto mám "problém" celý život. Mám to geneticky, v puberte som si pripadala ako brojler. Hanbila som sa nosiť sukne a šortky. Teraz to neriešim ale prijala by som pekné štíhle lýtka aby som si mohla napríklad kúpiť pekné čižmy ktoré zapnem a budú vyzerať dobre ale bohužiaľ 😁 inak vizuálne to vieš ovplyvniť pančuškami, jednofarebné s tým pásikom vzadu (neviem či majú nejaký špeciálny názov), správnou farbou, aby boli matné, radšej tmavé...,vhodnými topánkami, s úzkym podpätkom a veľa spraví aj dĺžka sukne (naj je tesne nad kolená) . Midi dĺžka je pre mňa smrť, v takých sukniach vyzerám naozaj zle 😃
No baby ale ani chude lýtka nie sú žiadna výhra. Absolútne nekúpim cizmy, všetko je mi široké, mam aj úzke chodilo, čiže o balerinkach a slapkach môžem v lete snívať a v leginach vyzerám ako anorekticka 😀😀😀
@snezienkaaa82 lýtko vieš posilňovaním zväčšiť ale ak máš nôžky ako srnka tak tam toho svalu veľa nie je 😃 mám kamarátku čo má tiež tento problém, večne sme spolu nadávali na čižmy, 2 extrémy 😆 ale ona na seba nevedela kúpiť ani lodičky, všetko musela mať s remienkom aby jej v tom nelietala noha. Na svadbu zháňala topánky asi 2 mesiace 🙈
Nepoteším Ťa. To nezmeníš. Jediné, čo pomože, je kamuflovanie oblečením.
@liljana tak toto ma ozaj zaujíma, odkiaľ máš túto informáciu. Pošli prosím zdroj. Ďakujem.
Kludne je mozne ze to nie je velky sval co ti robi hrube lytka. Ja mam v lytkach vela tuku.
Podla mna sa to neda schudnut z urcitej casti tela. Proste to mas tak ze v tych lytkach sa ti tuk drzi najdlhsie. Ak by si nadalej chudla, isli by aj lytka dole ale asi by si uz bola prilis chuda napriklad v prsiach.
@ruzovakrava Prosim ta tie pancusky s pasikom kde kupujes? Das mi nejaky tip?
@andreatytler Toto mi povedal aj trener, ze musim ist celkovo dolu pod 20 % tuku a potom pojde prec aj tuk z lytok, ten pojde ako posledny. Tak skusim co uz, znizit kalorie este viac, lebo tuzba po peknych stihlych lytkach je vacsia ako po dobrom jedle.
Takze tam mas tuk a nie velke svaly? Ja tuzim po stihlych lytkach svoj cely zivot. Mam take tucne po mame a ta to ma po starkej. Smola. Mama mi vzdy vravela ze take nohy su lepsie ako palicky do fazule. 🙂
V 20tke som bola doslova velmi chuda, az nezdravo a lytka som napriek tomu mala hrube. Neviem ako velmi by som musela schudnut aby som mala aj lytka stihle.
Podla mna stahujuce pancuchy nepomozu, lebo to nie je ako tuk na bruchu kde ho je vela a kde sa da vtlacit do vnutra brucha.
Najviac pomoze spravna dlzka a tvar sukne. Ja som taku este nenasla, lebo este aj clenky mam hrube. Nastastie nosim sukne malo a uz som vo veku, kedy mi je to aj celkom jedno, lebo nie su to vyslovene skarede nohy co mam. Podla mna to mas tak aj ty. Staci len trochu viac sebavedomia a hlavne nikomu nic nevrav ze si nie spokoja so svojimi nohami. Ludia si to ani nevsimnu ak na to neupozornis.
@ruzovakrava som športovkyna, čiže svaly, mam. No my to máme geneticke
@andreatytler Ano ja mam na nich tuk, to je vyslovene vidno len akekolvek seknutie kalorii mi sposobi, ze idem dolu s vahou ale tam sa tuk drzi a drzi. Budem viac trpezliva a nesmiem polavit.
@andreatytler Nahodou pekne nozky a k tej sukni uplne idealne, su proste pracovne porady alebo nejake slavnostne udalosti, kde jednoducho suknu treba, ked pride zena v nohaviciach vyzera to trapne ako muzatka. Prave na taketo prilezitosti ma to trapi.
Ja mam opacny problem, ako pribrat v lytkach? Mala som celkovo chude nohy ale drepmi sa mi podarilo nabrat na zadku aj stehnach, no lytka nie a nie som z toho nestastna ani kratase si nemozem v lete obliect co ich mam take chude.
@andreatytler však pekne máš nohy. Hlavne, že nie sú krive
Ja kupujem väčšinou na astratex ale majú ich určite v každej pančuchárni, zazrela som ich aj v Tenezis https://www.astratex.sk/pancuchove-nohavice-chi...
Vraj bicyklovanie ;)
Autorka, @snezienkaaa82. Dakujem.
Ja mám lýtka hrubé a v živote som z nich neschudla nie tučné ale hrube
1.Nezmenis, je to dane pakou na chodidle. Niekto ma dobru paku, ani nesportuje a preto ma male lytka, malo svalov. Druhy zlu paku, vela sportuje (tanecnice) a silne lytka (silny sval) 2. Vidis to asi iba ty, pre inych ludi je vec, ktoru si vacsinou ani nevsimnu.