Ahojte viete mi poradiť ako znížiť chuť do jedla? Poprípade nejaké tabletky ktoré pomáhajú a máte vyskúšané.
@labela76 prečo znižovať chuť do jedla nejakou chémiou? Stiahni si kalorické tabuľky, zistíš, že môžeš byť zároveň najedená aj nepriberať, prípadne chudnúť.
@labela76 zamestanaj sa niečím cez deň natoľko že nebudeš mať čas myslieť na jedlo... Resp keď máš chuť daj si zeleninu alebo ovocie pripadne šalát nejaký miesto dresingu olivový olej 😊
@labela76 moja dobra kamaratka nervozitu zahanala jedlom 😉 za posledny rok riadne pribrala... dala som jej cbd olej, nakolko ten pomaha aj na obezitu a naucila sa kontrolovat si davky aj jedlo , kedze sa ukludnila 🙂
Skús Diterpex,mne pomohol obmedziť jedenie.
Velmi zalezi aj od toho co jes. Nieco zasiti viac, nieco menej. Pozri glykemicky index potravin co jes, cim vyssi tym skor pride hlad. Sladkosti su uplne najhorsie v tomto. Skus sa im uplne vyhnut inak je to zacarovany kruh.
@labela76 hlad vies potlacit napr vlakninou ( psyllium v praskualebo v tabletkach), chut na sladke potlaca chrom, fajn je chrumat nieco nekaloricke - kalerab salat.. Ale moze pomoct aj zamerat sa na znizenie inzulinovej rezistencie - znizit sacharidy v strave, robiť dlhsie pauzy medzi jedlami, prerusovane hladovanie.. Skus pogooglit..
@labela76 tabletky neries, ked mas chut na jedlo a nechces sa prejedat,daj si bud zeleninu alebo si daj poriadny pohar vody.