Ahojte maminky, snažím sa schudnúť po pôrode, chcela by som sa ale opýtať, či nepoznáte nejaké suroviny alebo aj tablety, ktoré zaručene znižujú chuť do jedla. Tiež chodím cvičiť, ale po cvičení by som najradšej vyjdla chladničku 🙂). Vopred ďakujem za rady..
no tabletky nie su prilis stastne riesenie , ale skusit po porode pokial nekojis mozes napr tabletky z acai.. je plna antioxidantov a zbavi telo skodlivin... pokial chces aby si stratila chut na sladke, tak napriklad kup obycajny sumivy chrom v lekarni, alebo L-karnitin.. stoji cca 2 eura. aj zeleny caj je fajn. a ako napisala tea veeela tekutin.. najskor aj 4 litre.. najskor sa ti to bude zdat vela.. ale daj si dva tri glgy vody aj ked si neni smadana vdy ked pojdes okolo umyvadla.. najlepsia je cista.. mineralka caje nie su vhodne na celodenne pitie. napi sa aj ked smad necitis.. pretoze ked sa citi smad je uz neskoro ho hasit... budes sice viac behat na vecko ale budes sa precistovat.. a ja papam aj lanove semiacka.. kazde rano nalacno 1 kavovu lyzicku..
skus komplexne sacharidy (skutocne celozrnne pecivo, obilniny) a strukoviny .. daju ti na ovela dlhsiu dobu pocit zasytenia nez rychle cukry (kiez by som tiez nemlsala tie biele rozky a haribo medvedikov 😉 )
pokial kojis tak sa toho pocitu nezbavis 😀
Ahoj ak kojíš radšej by som chudnutie neriskovala... ja kojím a mam pocit že som každý den chudšia až mi moj mm povedal že to nieje nič moc ☹ skor ja sa nestíham najest...pretože mam doma malu čerticu pri ktorej nič nestíham...takže papam asi 2X do dna aj to len tak po kuskoch,,, 😒 som v jednom kole ,,,varenie žehlenie pranie,,,ved to poznáš takže asi preto idu kilečka dole,,,(od porodu soms a nevážila)ale poznám take chute velakrát pošlem mm do obchodu nech mi kupi niaku čokoládu...ktoru hned naraz zhltnem... 😀 dostatočný príjem tekutin hlavne čista voda to je pravda to zabera voda ta zasíti a naplní žaludok...a ak kojíš pomáha to aj mliečku,,
@kissa ved prave o to ide ze vsetko vyburas cvicenim tak mas hlad ale musis sa drzat aby si nejedla hned po cviceni ale skus pocat hodku po...a nieco lahke si dat mozes a tabletky to nie 😠 tych sa zdrz ak kojis vsetko prechadza do mliecka
suroviny ano cierne pecivo ,graham rozky ,ovocie a zelenina, take jedla kde je vlaknina, aj hl.jedla su dietnejsie popozeraj na internete nejake zdrave jedla ved ich je tam spustu
vraj proti hladu je dobrá Zelená káva...
pomoze dostatocny pitny rezim. pi pravidelne a dost, a aj pred kazdym jedlom si daj pohar vody.budes menej hladna, ked budes jest v malickych porciach kazde 3-4 hodiny.velke porcie a potom hlad je zla strategia. po cviceni, ak si cvicila ako si mala ti telo este asi 2 hodiny dobre spaluje. to znamena ze po cviceni je ten cas, kedy si mozes dat jedlo ktore inak nejes. vtedy mozes cestoviny, pecivo alebo maly zakusok.