Ako zmierniť chuť na jedlo?

7. feb 2023

Prosím vás poraďte mi ako oddolat jedlu? Strašne mi chuti jest neze by som mala 100kg ale viem sa z chuti najesť aspoň raz za deň a začala som cvičiť ten týždeň a keď mi tak bude neprekonateľne chutiť nemá to zmysel ☹️ ako mam zahnať chuť na fajnotky??? Pls poraďte miii ☹️

mesiacikluna
7. feb 2023

ja som tiež takéto mala a skúsila som radšej si dať niečo ľahučké, napr. nejaká zeleninka do misky a čajík alebo len čajík 🙂

deti95060810
7. feb 2023

umy si zuby zub. pastou...
alebo choď si zabehať....

januska12323
7. feb 2023

Keď máš na niečo chuť daj si pohár vody, ovocie, a keď nezaberie zdravšiu verziu toho jedla.

autor
7. feb 2023

Ďakujem vám pokúsim sa 🙂

luccija
7. feb 2023

Jesť pravidelne nech nedostaneš vlci hlad, veľa vody a nemať doma nezdravé veci🙂

osky
7. feb 2023

Asi ti nieco chyba.mas Malo zivin a tak telo stale nieco hlada ako zdroj.
Neviem ako sa stravujes,ale skus jest viac cerstvej zeleniny ci ovocia...

autor
7. feb 2023

@osky toho jem dost malo co ze by z toho? Vyskúšam ďakujem

osky
7. feb 2023

No..s kazdym.jedlom by si mala zjest porciu zeleniny.
Pri chudnuti to plati dvojnasobne pretoze ma mslo kalorii ale vela vöakniny-zasyti ta.
A okrem toho ta zasobi zivinami.
Ale samozrejme ze je aj normalne,ze ti obcas chuti nieco sladke/slane..
Len ak je to casto,ak stale mas na nieco chut,tak proste telu nieco chyba

marca12
7. feb 2023

Ked jem menej zeleniny a ovocia vtedy mam chut jest sladkosti. Napr.v lete ked je dostatok zeleniny zo zahrady ani ma nenapadne vyjedat sladkosti.

nikha2809
7. feb 2023

Ja keď jem dostatok bielkovín, nemávam vlčie hlady a to som bola predtým doslova šrotovník.Ked si dám poriadne vyvážený obed s dostatkom bielkovín som sýta až do večera.

sszuzu8
7. feb 2023

Mne pomôže prežrať sa fajne sa pogrcať z toho a na dlho pre dlho si dám pokoj potom