Prosím vás poraďte mi ako oddolat jedlu? Strašne mi chuti jest neze by som mala 100kg ale viem sa z chuti najesť aspoň raz za deň a začala som cvičiť ten týždeň a keď mi tak bude neprekonateľne chutiť nemá to zmysel ☹️ ako mam zahnať chuť na fajnotky??? Pls poraďte miii ☹️
umy si zuby zub. pastou...
alebo choď si zabehať....
Keď máš na niečo chuť daj si pohár vody, ovocie, a keď nezaberie zdravšiu verziu toho jedla.
Ďakujem vám pokúsim sa 🙂
Jesť pravidelne nech nedostaneš vlci hlad, veľa vody a nemať doma nezdravé veci🙂
Asi ti nieco chyba.mas Malo zivin a tak telo stale nieco hlada ako zdroj.
Neviem ako sa stravujes,ale skus jest viac cerstvej zeleniny ci ovocia...
@osky toho jem dost malo co ze by z toho? Vyskúšam ďakujem
No..s kazdym.jedlom by si mala zjest porciu zeleniny.
Pri chudnuti to plati dvojnasobne pretoze ma mslo kalorii ale vela vöakniny-zasyti ta.
A okrem toho ta zasobi zivinami.
Ale samozrejme ze je aj normalne,ze ti obcas chuti nieco sladke/slane..
Len ak je to casto,ak stale mas na nieco chut,tak proste telu nieco chyba
Ked jem menej zeleniny a ovocia vtedy mam chut jest sladkosti. Napr.v lete ked je dostatok zeleniny zo zahrady ani ma nenapadne vyjedat sladkosti.
Ja keď jem dostatok bielkovín, nemávam vlčie hlady a to som bola predtým doslova šrotovník.Ked si dám poriadne vyvážený obed s dostatkom bielkovín som sýta až do večera.
Mne pomôže prežrať sa fajne sa pogrcať z toho a na dlho pre dlho si dám pokoj potom
ja som tiež takéto mala a skúsila som radšej si dať niečo ľahučké, napr. nejaká zeleninka do misky a čajík alebo len čajík 🙂