Ahojte baby... Mám problém že mám iba 14 rokov a veľmi mi prekáža a je mi to nepríjemne že prsia už mám C-čka-D-čka... chcem sa spytat, ako by sa dalo z nich zhodiť? Mám 163 cm a 42kg.,, ani to dobre na mne nevyzerá a veľmi mi to prekáža aj pri športe. (Športujem často) tak chcem sa teda spytat alebo poprosiť o nejaké rady ako z pŕs zhodiť ? :/
@emaemese máš 42kg, takže tam nevidím žiadny priestor na chudnutie. A nikdy sa nedá schudnúť len z určitej partie. A pravdepodobne u teba sú prsia tvorené nie tukom, ale prsnou žľazou a z tej sa naozaj chudnúť nedá.
Zatiaľ treba nosiť pevnú športovú podprsenku a neskôr v dospelosti môžeš zvážiť mastopexiu (chirurgické zmenšenie prsníkov).
@sissy27
@simca06022011 Oki. Ďakujem vam. Tak hádam nejak vydržím. Športovú podprsenku mám ale neni mi to lazo plazo a normálne na bežnejšie nosenie ju nenosím. Ďakujem ešte raz za odpovede ❤️
@emaemese skús sa skôr zamerať na kúpu správnej podprsenky, je veľa druhov tzv minimizer podprseniek ktoré opticky zmensuju a dobre držia...
Tak ako ti radia vyssie...dobra podprsenka je zaklad spokojnosti....som rovnako vysoka a kosiky mam D....mam rada podprsenky so zapinanim na 3 haciky a rozsirene raminka ktore netlacia....moje podprsenky su vacsinou drahsie ako zvysok oblecenia...ale aspon sa citim dobre a neboli chrbat...na sport urcite pevnu sportovu podprsenku a na paradu mam rada typ bardotka
Mne na zmenšenie pŕs pomáhali kliky. Prsia sú tuk, takže všetky posilňovacie cviky na tie partie. A tiež poriadna pevná podprsenka.
@matabb73 no ale to funguje aj opacne. Hlavne pri chudsich osobách.
@simca06022011 ja som tiež typ postavy, kde sa to hneď ukladá na prsiach a mne klikovanie pomohlo. Ešte som sa nestretla s tým, aby ženy, čo posiľujú mali veľké prsia, skôr naopak.
Baby a ktora znacka kvalitnejsej podprsenky sa vam osvedcila? Ja zatial lindex, ale nie je to stale uplne to prave orechove. Hladam nieco ine, kludne aj drahsie. Takisto sportova podprsenka, tam mam 1ks na najvyssiu zataz, ale je pravda, ze tie prsia su poriadne stlacene v takej pevnej podprsenke. Na sport je super, moje Fka vyzeraju v pohode, aj beh zvladaju "bez otrasov", ale neviem si predstavit byt v tej podprsenke cely den.
Autorka ja s tym.bojujem roky. Ale zmierila som sa s tym, ze mam prsia ake mam. Som vyssia ako ty ale mam Fka. Odkojene prsia. Cize nic vabne na pohlad, na operaciu nemam odvahu. Asi sa treba len vediet prijat taku aka som.
Ja poznam baby co sportovali a mali D E pomaly tak nosili 2 podprsenky aby im to neskakalo a drzalo ale pri športe je podprsenka zaklad ☺
@emaemese v takých 20tich budeš tomu hore vďačná za také kozy 😉
@matabb73 ale ona má 42 kíl/14rokov... Tam veľmi nie je čo ukladať. Prsia su aj geneticky dané, plus prsné svaly im tiež dávajú nejaký tvár. Veľkosť... Proste niekto ich má, niekto nie.
@ladyvi ja teraz kupujem cez astratex, ale tie značky som mala odskúšane už z obchodu, aj tak objednám vždy viac kusov aj veľkosti a poskusam všetko, nie vždy sedia 🙂 Aj druh bardot podprsenky mám rada ( poslednú mám Natália half bardot tiež astratex). Simone Perele mava krásne podprsenky tiež, ale málokde s ich osobne našla. Najviac mám z astratexu tých, čo sú oznacene ako "spacer 3d alebo 4d". Mäkké košíky, dobre držia, ak sa vyberie dobre veľkosť ani neviem že ich mám na sebe. Záleží čo v okolo majú ak chces osobne kupovať. Mne vyhovovala z obchodu značka Sassa ( má ju astratex tiež) a ten Simone Perele ( ale to už bolo aj 70 eur/kus, investujem keď chcem takú netuctovu, inu farbu atď- vždy bol problém veľkosti a farby 😂 väčšie boli vždy biela/čierna/béžová)
@janka_g nie je cvičenie ako cvičenie. Hovorím z vlastnej skúsenosti. Tiež nosím košík D už roky a keď som posilňovala, prsia sa mi vždy zmenšili. Pri bežnom cvičení až tak nie, ale keď som sa zamerala na silové na ruky a hrudník, tak áno. Hlavne tie kliky pomáhali. Jasné, že to nebolo nejako radikálne, ale podprsenka mi bola voľná.
@matabb73 autorka ma 14 rokov,takze tam treba brat do uvahy,ze sa este vyvyja,takze aj cvicenie a vyber cvikov by som sama od seba nevyberala....pod dozorom osoby co sa vyzna...takze ten vyber podprsenky mi v jej veku pride ako najrozumnejsie riesenie...nech sa citi pohodlne,konfortne a pekna...
no nepotesim ta asi, ale z prs nezhodis... ak ti prekazaju pri sporte, skus sportove podprsenky (su rozne, podla druhu sportu a zataze)