Ahojte baby!!!
Chcem len poradit ako kusok zhodit. Rodila som 37+5 a celkovo som pribrala asi 11kg. Po porode pomaly zacalo schadzat az som sa z 77,5kg pred porodom dostala na vahu 68,4 kg...asi 4 tyzdne po porode...prisli sviatky a mala som spat 70kg. Mame asi 3,5 tyzdna do krstin, plne kojim a po sviatkoch som na vahe asi 69,4kg...a chcela by som sa dostat na svoju vahu 66kg... Cize take 3 kilka dole. Mam zacat kojit viac a castejsie? Alebo ako? Mam pocit ze chudnem kojenim... A baby co kojite jete niektora oddelenu? Taku mierne svindlovanu? Mne sa osvedcila po prvom tehu ale to som uz nekojila lebo viem ze ziadne diety pocas kojenia sa drzat nemozu ale ja delennu stravu beriem ako zdravy zivotny styl...lenze na kojenie asi sacharidy potrebujem, ze?
Pekny dnik vsetkym papa.
dieta nesvindlovana a sport a schudnes...
Zdravá strava (hlavne žiadne veľké diétovanie, odrazilo by sa to na mliečku), pohyb - cvičenie, dlhé prechádzky, plus kojenie na požiadanie (tak ako chce dieťa🙂).
😉
ja som pribrala pri malom 9kg a z porodnice som odisla -14kg. teraz mam este o -2 kg dolu. ale myslim, ze to je skor maleho zasluha nez moja 😅 jem vsetko, vela, a od porodu hlavne kopec cokolad v nejnevhodnejsom case. jedine co som vylucila je cukor do kavy, ale ten si zas vynahradzam inde... 😀
delena strava je fajn, to nie je dieta, to sa da cely zivot tak stravovat - len treba trosicka chciet.
Delena svindlovana u mna predstavuje: jest rano ovocie aspon 3 kusy, pockat hodinku, chlebik so sunkou, obed maso alebo ryba so zeleninovym salatom , vecera aj nedelena, vcera boli palacinky s dzemom. 🙂 A vela fenykloveho caju a caju roiboos. 🙂
@milli3377 staci nejest blbosti, super ze ti kojenie pomaha + pohyb, vela pohybu, kludne s kocikom, najlepsie hore kopcom alebo velmi dlhe chodenie ... hodina-dve denne minimalne (akurat sa ti babo dobre vyspi 😉 ) je to zarucene 😉
ja neviem co som robila zle ale ja som neschudla nic a to som sa snazila ako som prestala kojit drzala som sa toho isteho jedalnicka a schudla som tak ja neviem co je na tom pravda ze sa chudne kojenim
@milli3377 neviem, ako chces dojcit viac, to budes do dietata pchat nasilu? 🙂 ..pocas dojcenia mozes kludne drzat aj dietu, samozrejme nie nejaku drasticku.. myslim, ze delena strava urcite neuskodi