Ahojte baby prosim Vas poradte mi nieco naozaj funkcne na chudnutie, neaku stravu uz naozaj neviem som s toho uz zufala 😫😫😫a prosim este otazocku co je ucinnejsie na chudnutie posilovna alebo neake cvicenie ako napr jumping dakujem zavsetky odovede ❤️
@bubo9992 vidím, že tvoje zúfalstvo nadobudlo obludné rozmery- neboj sa nič aj moje. X krát som začala chudnúť a x- krát som skončila po pár dňoch, elbo však dôvod sa vždy našiel. Takže prvoradá je pevná vôľa a to isté čo píše sissy27 príjem nižší ako výdaj. Stiahni si do mobilu aplikáciu čo ti bude počítať kroky- rovno to premiena aj na spálené kalorie a napíšte ešte aj koľko je to kilometrov. Vieš aká som na seba pyšná keď mi to tam napíše, že som prechodila desať kilometrov. Zdá sa to veľa, ale ide to raz dva. Samozrejme striedma strava je základ, ale ja aj keby som nejedla dva týždne nič tak kilá sa nepohnú, musím sa hýbať. Na každého zaberá niečo iné. Takže cvičím jillian michaels a nežeriem 🙂 a hýbem sa vždy ked sa dá-nejdem výťahom, ale po schodoch, vystúpim z autobusu o zastávku skôr- samozrejme nie vždy to ide. A najmä nenechaj sa odradiť, že kilá z teba o tri dni neopadnú, ide to pomaly. Pomalé chudnutie je však zdravšie. A nemaj výčitky ak zhrešíš, proste si si dala horalku, urobíme hrubú čiaru a ide sa ďalej. držím nám palce teóriu máme zmáknutú 🙂
Mne nikdy ziadna dieta nevydrzala,lebo vsade nejake obmedzenia. Tak.som skusila bielkovinovu-na nete su jedalnicky,potraviny: ryby,maso,zelenina,ovocie,tofu,vajcia,jogurty,ja som sa premohla a nahradzala maso s tofu,najprv tazko ale ked som videla vysledky a naucila sa to pripravovat tak sa dalo,tvaroh,graham.rohliky. jogurty,natierky syrove som kupovala v lidl s 0,1% tuku,su super huste,ja jogurty nelubim a tieto som zboznovala. Nikdy som to nedrzala presne ako je napisane v jedalnicku,ze teraz musim zjest jogurt,to nie.jedla som co som kedy chcela ale len veci z toho jedalnicka,niekedy teda na desiatu malo byt ovocie a na olovrant jogurt,nemala som chut na ovocie,zjedla som jogurt aj na desiatu aj na.olovrant. zacinala som s pecivom s bagetou celozrnnou,max.4kruzalky kur.sunky a velaaa zeleniny nech sa zasytim,postupne sa mi neziadala uz bageta a stacil mi len grahamovy rohlik,vzdy som ho.prepolila napoli a natrela obe strany,mas dojem,ze je toho viac. Na veceru napr.na cibulke udusene jedno prso,do toho vela ale vela zeleniny,mrazenej,cerstvej a aj som.z.toho vela zjedla nech sa zasytim ked nebola priloha. 1x za tyzden posilka a inak doma len pri telke zdvihanie noh,ruk,take nic,max.na 20min. Schudla som z 59 na 52 za tri.mes. necele a ziadny jojo efekt. Tak som.si zvykla na tie recepty,ze casto si ich robievam stale,po porode zas na to.nabehnem,proste ziadne obmedzovanie tam nie je,len naucit sa jest pravidelne. a tiez sa neoplati dat si tri kruzalky sunky a jednu rajcinu,lebo za chvilu si hladna zas.
@bubo9992 drzim palce,na zaciatok to samozrejme.pojde trosku tazsie,lebo bude napr.chut.na hranolky a tie si nebudete moct dat,ale ked uvidite prvy ubytok vahy,tak vas to.nakopne. este ma napadlo,pise sa tam ze prso nekorenit atd. Ja som vsetko pripravovala na.oliv.oleji a veru som aj prichucovala. A taky recept poradim,ktory mi vyjedali vsrtky navstevy 🙂 v jednom hrnci dat dusit brokolicu. V panvici si zatial na cibulke usmazit jedno.prso na koncky,posypane gyros korenim,resp.lubovolnym. uvarit si vajicka,ale dva kusy. Ked brokolica zmakne,pridame tam kur.kusky,uvarene vajcia nakrajane a nakrajanu light mozzarelu alebo rozny tvrdy syr. A tohto som.jedavala kvanta a vkuse lebo je to velka mnamka. Alebo sote po.mojom: na cibuli udusit prso,ochutit a pridat na.hrubsie.kolieska nakrajane.mrkvy aj 5ks a hrube,nech je toho vela. A potroske podlievat a dusit,ku koncu nechat troska opiect.mrkva pusti mnam sladku chut a toto som.jedavala samotne vsetko bez priloh. Pise mi vsade bodky,mam novy.mob.tak sa mi to nechce stale vynazavat 🙂 dobru chut a vela stastia
@bubo9992 nepíšeš, čo a ako si robila doteraz... ale pri chudnutí platí základná rovnica - príjem energie musí byť nižší ako výdaj...
- jesť pravidelne, menšie porcie
- vynechať sladkosti, masté, vyprážané, obmedziť bielu múku a výrobky z nej
- dať si spraviť vyšetrenia - krvný obraz, štítna žľaza
- ak chceš spaľovať tuky cvičením, tak určite nejaké kardio, to sa dá aj v posilke ale dôležité je nechať si vysvetliť, ukázať aj správnu techniku cvičenia...