Ako zhodiť iba z bokov?

miroslavap
15. apr 2015

Nožky chudé, ruky chudé .... pribrala som asi 4 kilá a všetko mi išlo do bokov .... nechcem začať nijaké diétu, pretože najskôr schudnem z pŕs a z nôh (co naozaj nepotrebujem). Dakujem za kazdú radu 🙂

guinevre
15. apr 2015

Podla toho co viem, a dost toho osm citala, vyskusala, atd., tuk sa neda zhodit cielene z nejakej partie. Ked cvicis, na priklad brusaky, sice posilnujes brusne svaly - telo berie energiu nie z tuku co mas na bruchu, ale z celeho tela. Skus behanie, bicyklovanie, mozno turistiku (aj prechadzky pomahaju), aerobne cviky, nepapaj sladkosti, cispy, pecivo minimalne...

andyxx
15. apr 2015

ach...to sa nedá schudnúť iba z jednej partie tela...odporúčam cvičenie, ideálne s väčšími váhami ( teda maximom aké zvládneš) a úpravu stravy... zatiaľ by som skôr vynechala cviky na danú partiu, alebo ju cvičila minimálne, lebo ak by sa trošku nafúkli svaly pod tukom tak by to malo presne opačný efekt a vyzerala by si na bokoch ešte objemnejšia, ale akonáhle kilá pôjdu dole by som ju pridala aby to zasa nebolo nerovnomerné 😉 ak máš nejaké otázky kľudne mi napíš, rada poradím 🙂