ahojte baby ...som 7 mesiacov po pôrode ( sekcia ) a moj lekar tvrdi žeby som ešte nemala cvičiť ...ale ja chcem dat aspon 5 kil dole za nejake 3 mesiace pretože potom sa budem vydavat a jednoducho chcela by som schudnúť neviete mi nieco fajn poradiť ?? dakujem
Ja mam na sobě perfektne vyzkoušené.... Proste tu klasiku co se omýlá furt dokola.. Jim zdravě po třech hodinach malé porce. Jeden den v tydnu si delam žrací den. Samozřejme ale bez pohybu to nejde a pokud si 7 mesicu po sekci tak ale určite kardio cvičeni např. rychlou chůzi urcite můžeš. Kamaradka začla po sekci hned po 6 neděli chodit zlehka na pás. Na hubnuti je to stejně nejlepši. . Ja sem 5 mesicu po porodu nabrala sem 30 kilo a mam vše dole. A to tím upravenym jidelničken a co doporučuju až ti mudr. dovoli uplne cvičit ( i kdyz ja myslim že už mužeš ) tak zkus cviceni s Jillian Michaels. Kazdy den sem to cvičila 30 minut ( je to na youtube) a skvěly!!!!
@misulkamisa aj ja s JM cvičím, ale musím povedať, že je to makačka! Keď som zbierala info k tomu, vôbec mi to tak neprišlo a po prvom odcvičenom dni som mala svalovicu, ale že akú! Ani z fitka som nebola tak zničená, no tým nechcrm odradiť, ale povzbudiť, potom jevto už ok! A tá pol hodka doma sa nájsť dá. Ja cvičím ráno a potom mám už veget
Mě Jilian to zhubni za 30 dni strasne bavilo. Ale ja sem "magor" na cvičeni. Travim celkove cvičenim hodně času. Ja mam dvě děti 3,5 letou a ted malymu je půl roku a proto těch 30 minut je idealnî, že když človek chce tak si je najde. Ja s tim začla dva měsice po porodu a malej blbe usinal až kolem devaté. Tak ja už byla ve cvičebnim a cvičila až takhle pozde večer nebo zase uplne rano než byla cela rodina vzhůru. Jeste doporučuju rano vymačkat citron do vlazné vody a rano k snidani na krajicek chleba namazat med se skořicí. Podporuje to hubnutí 🙂 držim palce!!!!
nerozumiem, preco by si 7 mesiacov po porode "nemala este cvicit" pokial na to nie je zavazny zdravotny dovod. Mas nejake vazne zdravotne komplikacie?
AJ ja môžem potvrdiť len to, čo nievčatá spomínali. Ja som začala cvičiť po 6 mesiacoch, cítila som sa fyzicky hrozne, lebo som počas tehotenstva nabrala 24 kíl. A to som po celý čas držala kvôli malému nízkoalergénnu diétu, takže mi biele pečivo, múka, cukor a x ďalších potravín nehovorilo vôbec nič. Až keď som sa začala hýbať, tak kilá išli dolu. Teraz mi treba zhodiť ešte 7, tak dúfam, že to pôjde dole aj naďalej,Ja som začala orbitrekom , švihadlom a rôznymi cvikmi, keďže som spočiatku vôbec nevládala a potom som si tieť pridala cviky podľa JM. Nemusíš držať diéty, len vynechaj mastné, vyprážané, biele pečivo, sladkosti a večer si daj len niečo ľahké. Chce to sebazaprenie, občas by som zjedla všetko 😝 . Blbé je to , že najlepšie dobroty sú tie, čo sú nezdravé. ☹
Držím palce.
vyradiť bielu múku, cukor, piť veľa čistej vody, toto jediné viem, ale nedarí sa mi to dodržiavať a tiež potrebujem dať kilá dole, ale pri mojom duracelku nemám energiu ešte na cvičenie