Ahojte baby... Prosím Vás o rady ako zaručene schudnúť z brucha, veď vyzerám ako v 5.mesiaci 😝 Som po druhom pôrode a tento bol cisárskym. Dcérku dojčím a myslela som že to pôjde dole ako po prvom pôrode ale nejde to. Najviac ma trápi brucho 😔 Ďakujem za Vaše rady
Este by si nemala kedze kojis ale do buducna az prestanes-beh-dlhe trate aspon hodinu, plavanie , brusaky na spevnenie svalstva, uporava stravy, ziadne diety ti nepomozu!!!jojoefekt. Zumba je suuuper aj na boky.a pas.kuk moj album,cvicit som zcala 2 mesiace po cisarskom,ale len kvoli tomu ze mi nebolo dopriane kojit dlhsie...
no jedine učinne je cvicenie..a uprava stravy, mne pomohol najviac pilates..uzasne cvicenie bez zbytocneho natriasania sa 😀
@alex1983 čo sa stresuješ veď si len 2mes po pôrode??? brušáky po CR najskôr až tak po polroku. Skús sťahovať brucho-pri chôdzi aj hocikedy ťa napadne no druhá vec je koža a voda pod ňou-to už neovplyvníš. Tiež mám na sebe vodu a aj napriek tomu že pravidelne cvičím. Ale zase do nejakej drastickej diéty nechcem ísť
@alex1983 Ja som zacala cvicit asi 3 mesiace po porode a na zaciatku som nespravila ani 1 brusak. Behom 3-4 mesiacov sa to zlepsilo a asi tak polroka po porode som zacala drzat aj dietu a behom dalsieho polroka som aj schudla. Takze v pohode mas cas mozes zacat na jar. 🙂 drzim palce
Ahojte mamicky...aj mna trapi brucho..je to hrozne som sice 2 apol mesiaca po porode ale aj tak,manzel do mna husti a to sa len smeje ze kde je ta moja stihla zienka a ja chytam infarkty ...predtym som vazila necelych 50 kg a teraz mam 62 kg po porode ,,no v tehu som mala navysse 27 kg ,,sialene ,ale je to tak... 😀 teraz sa smejem a ani mi ta vaha nevadi,,len jak tu uz niekto pisal trapi ma brucho,,sice kojim ale aj tak sa citim jak tehotna 😀 mam zatia obycjny stahujuci pas ktory nosim teraz ,ale aj tam to je vidno,,sie aj posilujem kocikvanim v tejto tuhej zime ,,no uvidime ci to pomoze,,este ma napoadlo ze mame taky kruh z tesca na cvicenie brucha ale nemam niejako cas nato cvicit,,mozno nto zacnem riesit,ked uz budem musiet...ked hlavne prestanem kojit,,lebo teraz potrebujem vela sil,,kedze mam doma velkeho papkaca a ten si ziada vela starostlivosti... 😵 tak drzim palceky nech sa nam to niejako vsetkym podari,,potom pisnite ako ste dopadli 😀 ,prajem pekny zvysok vecera,, Lenka
Ahojte chcem vám sem napísať že chudnutie nieje žiadna veda,schudnúť na váhe je pri tom úplne jednoduché a veľa ľudí si myslí že je to ťažké no opak je pravdou.Pre človeka ktorý povie že je to ťažké alebo nevie schudnúť je to z toho jediného dôvodu že nepozná princíp ako schudnúť.Každý by chcel na ľudoch a tréningoch zarobiť ..ale každý človek keby pozná princíp ako schudnúť pochopil by že to je také ľahké ako keď sa začínal učiť chodiť,plávať alebo akúkoľvek aktivitu ktorú nevedel a naučil sa.V prvom rade ak vám niekto poradí ako schudnúť napr aj na tejto stránke či poradni,pozerajte na toho dotyčného či schudol on sám/a či ma dobre výsledky a dobre vyzerá a dobre a zdravo sa cíti a stravuje keď už radí iným ľudom.Vždy aby začal od seba aby to nebolo že 120kg doktor (časť tuk) radí prečo nejesť sladké a cukor keď on prvý ma ísť príkladom. Prajem pekný zvyšok dna 🙂
@michallifestyle konverzacia je z roku 2013 😀
@krpcurik Obnovíme =)
@michallifestyle a aký je teda princíp chudnutia? 😉
@nikaeli Spytaj sa ma ak nevieš schudnúť,čo pre to robíš a ja ti poradím... 🙂 ako schudnúť
@michallifestyle nepotrebujem velmi schudnut, mozno tak 3-4kg (mam 165cm a 60kg) skor by som potrebovala (chcela) spevnit svalstvo 🙂 co mi robi problem, je diastaza a zuzene medzistavcove priestory v oblast krizov (a teda bolest chrbta, zvlast po behu, skakani - po cviceni, pri ktorych su "otrasy") - cvicim aspon SM a pilates 🙂
@michallifestyle dobry 🙂 rada by som Vas kontaktovala ohladom chudnutia 🙂
@alex1983 no mna tiez to trapilo po druhom porode, ktory som mala tiez sekciou.Potom okolo 8-10 mesiaca po porode som zacala drzat dietu a pomaly to slo 🙂 Hlavne este pockaj a nestresuj sa nejakymi dietam, ked prave dojcis...pockaj!Niekde som pocula, ze kolko mesiacov trvalo naberanie na vahe v tehu, tak tolko bude trvat navrat do povodnej vahy.