Ako zahnať hlad?

savoya
11. apr 2023

Mate neake tipy alebo triky ako oklamat hlad?Ked prave drzite dietu?

dadis
11. apr 2023

@savoya zakladom chudnutia je nemat hlad

liljana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
11. apr 2023

Nieco zjest. Podla moznosti zdrave a nizkokaloricke. Mrkvu, jogurt, syr.

zuzinka888
11. apr 2023

Najest sa zeleniny, bielkovin, sacharidov a tukov tak aby si v deficite.

svetlonos
11. apr 2023

@savoya
3 salatove uhorky, sol korenie,1 lyzica olivoveho oleja a ocot alebo citon vytlaceny.
10 minu pred a po zjedeni 0,3 dc vody cistej. Ale ako ti uz pisali, nemas citit hlad. Prehod ot dietu

makakova
11. apr 2023

Daj si jablkoooo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzanka.zuzu
11. apr 2023

voda voda voda.... na mňa jablko pôsobilo opačne 😀 skôr keď už tak banán. ale voda bola najlepšia.

viestta
11. apr 2023

@makakova ja do hodiny po jablku zozeriem okrem jogurtu aj viecko a kelimok z jogurtu, tak mi vystruha zaludok. A to je jogurt s obalom ten lepsi pripad 😅

makakova
11. apr 2023

@elizabet173
@viestta

Jaj tak mne to zas naopak pomôže,co sa týka hladu/ chuti večer. Dam si jablko a mám pokoj a aj čisté svedomie 😄

viestta
11. apr 2023

@makakova Stastna to zena 😉

kik2022
11. apr 2023

@savoya Ja by som si dala biely jogurt alebo jablko alebo uhorku.

denkabemommy
11. apr 2023

@savoya ak si počas diéty hladná, je to zlá diéta. Tvoje telo je počas hladu v strese a ak je telo v strese, z toho, že nemá prísun jedla, tak nastáva opačný efekt diéty, kedy si telo začne robiť zásoby.

ivangeline
11. apr 2023

Vela vody/cajov a salaty a dostatocne velke porcie.

missviolet
11. apr 2023

ja by som si dala skyr alebo uhorku

athom
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adrianka2606
11. apr 2023

@athom Isiel si tam pracovne?

oli18
11. apr 2023

Cviklou, uvarenou a neochutenou. Samozrejme, okrem toho, co pisali baby.

diamondsspaces
12. apr 2023

Mliecny protein si spravte s vodou. Jedine po bielkovinach budete sýta. Inak veľmi zlá diéta, skúste dietologičku. 🙂

simonlea
26. apr 2023

Aky proteinovy prášok na odburanie tuku je top? Chcem zahnať hlad preto by som tie proteinove prášky.....len je ich toľko že som z toho až zúfalá.

denkabemommy
26. apr 2023

@simonlea no hlavne je top mať najskôr nejaké informácie. Proteinový prášok je bielkovina, žiadny neodbúrava tuk, je úplne jedno, ktorý si kúpiš, za mňa chuťovo naj sú od značky nutrend 🙂. Ale radšej si porátaj kalórie na tanieri, predtým, než začneš s proteínom, lebo kľudne môže mať opačný efekt a parádne priberieš. Proteín bol vyvinutý viac menej pre športovcov(a aktívnych ľudí), ktorí potrebujú pre svoje telo veľa bielkovín na stavbu svalstva -to tak v skratke, aby si mala nejaké počiatočné informácie vôbec.

zuzuliennka1
26. apr 2023

@savoya dieta je somarina, jest treba vsetko, s mierou, najma dostatok bielkovin, vlakniny.
Mne pomaha zahnat hlad napr. skyr, poobede, doobeda. Vzdy chrumem nejaku zeleninu, kalerab napr.
Ale treba si cely den vyvazit, a jest dostatocne mnozstva vsetkych zivin - ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera.
Napr. ja dnes - na ranajky jeden krajec chleba s maslom, sunkou, 6 cherry paradajok, velky pohar vody, kava.
Na desiatu jahodovy skyr.
Na obed ladovy salat, cestoviny, tuniak, kukurica, krutiny domace.
Na olovrant kalerab.
Na veceru budem mat polku pizze sunkovej 🙂 a paradajky a papriku.