Ahojte,som 7mes po cisarskom reze. Poradte mi prosim co je vhodne po cisarskom. Okrem rychlej chodze lebo to s 2rocnou a 7mes nedam 🤣🤣 potrebujem nieco,co mozem cvicit doma. Mozem napr.cvicit na stac.bicykli?? Dakujem
Ahoj
Ja mám tiež taký problém, do tiež 7 mesiac po sekcii a chcem začať cvičiť doma. Mám švihadlo a gumy na cvičenie, ale nenašla som žiadnu dobru aplikáciu do mobilu na cvičenie...neviete o nejakej dobrej?
no ak máš net, stiahni si Ewu Chodakowsku alebo Jillian a môžeš cvičiť
Jillian má dokonca zľavu na ročný program akurát. Má dokonca aj program po tehu aj všelijaké. Vrátane jedálničku. Ja som absolvovala s ňou aj programy na každý trimester lebo veď začnem cvičiť po bábätku a sup ďalšie 😂😂 inak take Nike Training je zadara viac menej tuším to iste
to máš ukážky od Ewy, má aj ľahšie programy aj ťažšie , aj dynamické aj statické
tu je ukážka na Jillian - je to program pre začiatočníkov Beginner shred , má 3workouty a každý cvičíš 10dní , ak budeš cvičiť 5dní(cvičenie trvá cca 25min.)1.workout máš odcvičená za 2týžden a celý program za 6týždňov, potom pokračuej náročnejším 30Day shred, Ripeed....
https://ulozto.sk/hledej?q=Beginner+shred
Jillian je silová, Ewa je uplne iný druh cvičenia, detto je na ulozto, obe sú výborné
@nancy666 neviem teda aké konktrétne sú personalizované cvičenia, ale Ewa je najlepšia polská trénerka a Jillian je legenda, obe majú super výsledky, stačí si pozrieť recenzie na nete, aj tu na MK majú obe svoje skupiny, kde sú rozpísané ich cvičenia a rovnako aj kočky tam píšu aké mali s nimi výsledky.....ja som od Jillian cvičila len cca 2programy, na ďaľšie som nemala kondičku ale výsledky boli viditeľné pri oboch....od Ewy mám odcvičených viacero programov a rada sa k nej občas vraciam...teraz sa chystám cvičiť novoročnú výzvu z fitshakera - je to super hlavne na rozbeh po dlhšej dobe
@mogaa tam si nastavis s čím chceš cvičiť, program - jóga, beh, po materskej a intenzitu po každom. Cviky ak niektoré nemôžeš a všetko. A hlavne tam je to jedlo lebo ja by som cvičila aj každý deň 10 hodín v posilke bez problému len k tomu pizzu, rezne 🤣 ale pozriem tu polku, nejak mi v prvom kole hľadania nič nenašlo 🙂 mne jillian vyhovuje, je super. Cvičila som aj vo fit curves podľa nej
@nancy666 jedálniček sa dá objednať len u Ewy Chodakowskej na jej stránke - len je v polštine😉a dajú sa od nej objednať aj jej programy len je to zbytočné keď si ich vieš posťahovať....pri tom zostavení jedálnička kočky spomínali že sa sa tam len zadá čo nemáš rada a ona to v jedálničku prispôsobí.....ja mám rada zase jej cvičenia, sú uplne iné ako Jillian a cvičíš pri nej čo chceš a koškokrát chceš, čiže nemá nejakú postupnosť, ale jeden deň si môžeš dať niečo ľahšie alebo statické a na ďalší deň si dáš nejaký náročnejší program...
@katuska189 jasne stacionárny, ale ešte lepšie Jillian Michaels hot body alebo fitshaker