Ahoj kocky,mozete mi napisat,pripadne dat odkaz na nejaku str.,kde najdem ako zacat s cvicenim podlaJM.-cize kde presne najdwm na nete cviky,ako dlho ktory cvicit,atd.Dakujem:-)
Nechcem si čitať 315 prispevkou.. 😠
malamia23456,myslím ,že týmto by sme mali začať ,asi... 😅
Ahojte ja cvičim s Jilian dlhšiu dobu. Najlepsie je začať s 30 days shared následne Ripped in 30
Ak chcete k formovaniu a chudnitiu zvoliť lezerne pomalalsie tempo čiže nie zaberak v podobe 30 dni ale troj mesačne chudnitiu tak potom Body revolution dúfam ze som poradila ja som začínala s 30 days shared a potom Ripped in 30 a toto stále striedam v podstate viac ale ficim na Tom druhom. Body revolution je fakt pre začiatočníkov ktorí sa dlhšiu dobu nehybali a tie cviky su jednoduchšie
mňa najviac baví 6w6p.má to 2 leveli.cvičí sa každý level 15dní.5dní cvičíš a 2 dni volno.ja som cvičila 30 dňoný shared,ripped a teraz toto.mám 2level a je to riadny zaberák.asi pritýchto dvoch leveloch aj ostanem 🙂
@natashkaa no škoda,že som si to neprečítala skor,pretože ja som sa teda fakt dlhšiu dobu ( naposledy asi na TV na gympli pred rokmi ) nehýbala a už cvičím 5.deň 30 days shred Level 1, ale ty kokso svalovicu mám teda poriadnu 😀
petka200,nenašla som to v slovenčine.
@natashkaa ahoj, hledam video Body revolution, ale nemohu najit nejakou sestavu, dle tery muzu cvicit. Nemas prosim te link?
@elizabeth22 ahoj...chcela by som sa spýtať ako sa ti darilo s cvičením, či si to zvládla až do konca a či cítiš nejakú zmenu...ja som začala dnes tretí deň a svalovicu mám takú-hlavne na stehnách, že aj sadnúť na WC je pre mňa nadľudský výkon 😉 .... a to som predtým bežne cvičievala, chodila pešo, športovala, ale toto je asi iný level na aký som bola zvyknutá 🙂...ďakujem za odpoveď
@anah88 nie,nedocvicila som dokonca vobec,asi 18 dni som cvicila,ale v podstate ked mi cas dovoli zacvicim si ten level 1,ale zazraky sa nedeju 🙂
@elizabeth22 aha...tak škoda,že sa ti to nepodarilo dotiahnuť do konca, ale možno raz 😉...a keď si občas zacvičíš ten 1. level, určite je to lepšie ako nič, aj keď máš pocit, že sa nič nedeje
JA CVICIM DRUHY LEVEL BODY REVOLUTION,JE TO SKVELE,PRVE DNI SOM MALA SVALOVICU,ALE UZ JE TO OK.CHCEM POKRACOVAT30 DAY SHRED A POTOM RIPPED IN 30.DLHSIE SOM NECVICILA,AKURAT JOGU,ALE TERAZ SA CITIM VYBORNE. VIDEA SA DAJU NAJST NA INTERNETE,TREBA HLADAT POD MENOM JILLIAN MICHAELS.PRAJEM VELA TRPEZLIVOSTI A VYSLEDOK SA ISTO DOSTAVI.JA TO SLEDUJEM NA SEBE.CAUTE 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/chudneme-s-jillian-michaels-2/