Navyše sa hanbím ísť do fitka , i keď mám normálnu postavu len sa hanbím, že budú všetci kukať, že cvicim zle a podobne
Mozes cvicit doma a zadarmo na youtube je vela videi, ja fitko dako neuznavam tam nemas take mega kardio , ale ak chces fitko tak si daj zo 3 x trenera a potom budes vediet aj sama
tréner je ideálny, budeš cvičiť správne, inak nikoho vo fitku nezaujíma, ako iní cvičia, nikto nebude na teba pozerať
Hej. Poznam to. Vzdy v novom fitku som bola nesvoja. Prejde to. ;) Staci zacat.
Ja som začala pred mesiacom cvičiť s trénerkou. Konečne som sa odhodlala, pretože tiež som mala stále trému ísť sama do fitka a z mojich kamosiek som akosi žiadnu k tomu nevedela dokopat.. momentálne som na tom tak, že keď mi nevyhovuje termín s trénerkou, idem si už aj sama do fitka. Ukázala mi veľa cvikov, čiže dokážem si zacvičiť už aj sama a nestojím tam ako blbec s tým, že neviem čo mám robiť. A inak vo fitku na mňa nikto nepozerá, každý si cvičí to svoje a hotovo. Takže odporúčam aspoň prvý mesiac začať s trénerom a potom už nebudeš mať problém ísť sama
Fun fact: vo fitku zazeraju len ludia, kt. si myslia, ze na nich niekto zazera a robia to sami (plus par uchylakov, ti su tam ale v najplnsich casoch).
Nikoho, kto ide do fitka za ucelom si zacvicit netrapia ostatni.
Okrem toho, vies si vytipovat casy, ked je vo fitku vela ludi.
Mne v zaciatkoch pomohla siltovka alebo kapucna. Citila som sa, ze mam viac sukromia.
Plus mas veeeela tutorialov, kde je vsetko dopodrobna vysvetlene, ak nemas na trenera.
Neviem za akym ucelom chodis do fitka, ale cvic klasicke cviky a nie krkolomne vymyslene nezmysly.
Ja cvičím doma. 4x týždenne. Už takmer 2 roky.... Zo začiatku to chcelo premôcť sa. Teraz je to už rutina.
ak chceš cvičit vo fiku na začiatok si zaplat trenera
doma ak ostaneš cvičit nalep si hocikde fotky kde si mala menej kil, rozvešaj si oblečenie ktore chceš obliect raz , nejaky citat možnosti je vela
pripomienka do mobilu ,stanov si čas na cvičenie a zvkyneš a ked schudneš bude aj väčšia chut proste cvičit
Zaplatit si trenera..minies na to dost penazi a budes mat termin a je to blbe zrusit len tak :D plus si osvojis cviky