Caute zeny...vieeeem existuju skupiny na to urcene ale tam "zdochol pes" teda aspon v tych, ktorych som clenom ja😄
Nooo takze som po porode par tyzdnov a plne dojcim. Ak nemam sladke kazdy den, hrozi mi basa, lebo by som niekoho zabila pre kus cokolady😉
Kym dojcim nemam v plane drzat diety ale zas je mi jasne ze to nie je ospravedlnenie na prezieranie sa.
ALE! Nie to som chcela. Strava mi je jasna. Kaloricke tabulky ficia, aj ked mi pri poslednom zapise 3600kcal skoro odpalilo dekel🤣🙈
Chcem sa opytat tych, ktore sa v tomto "fitness biznise" viete hybat. AKO sa hlada trener, ktory zo mna urobi kocku?🙏🏻😄
Vyzeram ako Michaela Brutenic, samozrejme pred premenou🙈 ona dokazala mega premenu, no ja absolutne nemam ambiciu na bikiny fitness. Mam 77kg a celulitidu asi aj na krku👌🏻 potrebujem niekoho do buducna kto mi urobi plan cvicenia ale kto so mnou aj bude cvicit odborne aby ma poriadne naucil spravne cvicit. Chcem mat pekne, pevne, zdrave telo...ak mate niektora realne skusenosti s ozajstnou premenou budem rada ak to sem zozdielate. Som z BA a celkom by ma este zaujimalo aj cenovo ako sa taky trener osobny pohybuje🤑 dakujem pekne
@liz_lemon a ako zistim ze je "ten pravy" ? Az na zaklade vysledkov? Ja chcem aby ma motivoval, povzbudzoval a chcem s nim mat "vztah" 😃 proste chcem si s nim sadnut ako sa hovori. Hovori sa takemu trenerovi ze aku mam predstavu? Mam moznost si vybrat kedy chodit cvicit (vzhladom na male deti) ?
Ja neviem za mna su treneri vyhodene peniaze, zacat cvicit mozes aj doma len chce to pevnu volu, ze aj budes cvicit, z fitka az tak neschudnes ale spevnis, za mna je top jumping, kupis trampolinu a zapnes youtube a ides, je to zabavne cvicenie narozdiel od inych a maximalna frekvencia, a za mna vysledky su viditelne velmi rychlo, cvicim doma lebo mozem sa venovat detom a nestracam cas pobehuju okolo, vybrat sa do fitka s cestou zaberie 2,5 hodiny u mna nepredstavitelne pravidelne, cena s trenerom a vstupom okolo 30 euro co je mega za mna
Ja som hladala trenera z mojho okolia. Nasla som jedneho s dobrými recenziami, napisala som mu, stretli sme sa a porozprávali o tom, čo je vlastne moj ciel, blablabla, proste sme sa predstavili a teda dohodli. Prva faza bola vyslovene o zoznámení sa, sledoval co zvladam, co nie, v com je moj problem, co mi ide atď. Do toho samozrejme som este prvé týždne vyplnala tabulky o mojej strave a dennom režime. Potom následne podla toho mi nastavil stravu a zacala som cvicit uz podla nejakeho toho plánu.. chodim pravidelne v tú istú dobu 2x týždenne, ak nemôžem, tak sa snaží prispôsobiť, prehodiť ma na iny termín a pod ..
A teda ja napr. chodim cvičiť aj s dieťaťom..
@zuzubb007 ano aj s tebou suhlasim ale tiez si myslim ze nespravnym cvicenim si mozes viac uskodit ako pomoct. Cize radsej zozaciatku s "profesionalom" a potom uz aj sama😊
@zuzubb007 ...este som zabudla ze ANO jumping je super co sa tyka vypotenia sa...a tym padom rychlejsieho chudnutia a to urcite aj na jumping sa dam po rokoch😄 ale posilku mi treba na spevnenie. Cize preto potrebujem toho trenera
Super drzim palce nech sa ti dari v akomkolvek cviceni, pri jumpe vyformujes vsetko nakomplet 😉
ja len ze jumping podla mna nie je vhodny aspon 6m po porode, a aj potom by som si najprv dala skontrolovat diastazu
ja som si v praci zobrala Multisport kartu a to ze mi to kazdy mesiac strhavaju z vyplaty, ci tam idem ci nie, je pre mna neskutocne silna motivacia 🙂
zistit, ze je trener dobry, to zistis lahko, ten, co nestoji za nic, sa bude stale pozerat do mobilu, nebude sa zaujimat ako sa stravujes a celkovo, ako zijes, bude ho zaujimat len to, ci mas zaplatene, osobne by som si vybrala niekoho, kto ma FTVS, a skor zenu
Autorka odkial si? Ak z Ba, poradim ti trenerku, s ktorou budes mat vztah 🙂
Zacat dlllllhymi.prechadzkami..postupne.pridat domace cvicenie drepy nohy chrbat ruky to sa da aj pri babetku.. 2x.do.tyzdna joga pilates plavanie kalanetika bicykel. ziadne skakacky typu zumba jumping trampolinky na to je este cas.menej jest obmedzit.sladke vody vyhodit.uplne cukor a ked sa uz ozaj neda.aspon prejst na zdravsiu verziu tych maskrt cerealie vlocky musli. Je to vsetko v hlave
chod do najblizsieho fitka, a tam bude urcite nejaky trener, ceny su rozne, ale pod 15-20 EUR/hod. asi nikto nepojde