Sobry den prosim ako zacat chudnut? Coho sa chytit? Potrebuje. Zhodit 15kg ...nechcem ziadne vyzivove poradkyne ,ktore ponuke svoje vyrobky.. motivaciu mam ale neviem kde zacat.. ktote cviky? Nejake video,ktore vam pomohlo (20min by som si vedela csz den najst) ale teda som uplne na nule s kondickou tak nieco co zvladnem 😒 viem ,ze treba aj jedlo upravit to zacinam od zajtrajska ...ale mate nejake rychle jednoduche recepty aby som to mohla rovno navarit aj vsetkym a nevyslo to prilis draho ? Dakujem ❤️
Akýkoľvek pohyb je dobrý, nevieš schudnúť iba z jednej časti tela, chudneš z celého tela čiže tie videa ze abs do 5 minút atď nefenguju, ale ráta sa to. Daj si na yt napríklad 20 min cardio for begginers, alebo si chod zabehať, plávať, korčule... Co tebe bude vyhovovať.
Co sa tyka jedla, jest môžeš všeto ak budeš v deficite. Skus si na googly pozrieť kalkulacku ktorá ti vypočíta tvoj bazalny metabolizmus a potom si pozri kaloricku kalkulačku, ktorá ti vypočíta koľko cca kcal by si mala za deň prijať.
Môžeš jest vsetko, aj pečivo, aj sladké ak chceš ale musíš byť proste v deficite a pôjde to 🙂
prepáč, mňa prvé, čo napadlo: Nežer Cica!! / vieš tie dve 😀 /
a veľa pohybu tiež
na instagrame máš cvikov a cvikov... na čo len chceš.
nepapať sladké a nepiť sladké vody. - na začiatok úplne postačí.
Takze kupit si herbex caj na podporu chudnutia, varit 3 krat denne do pol litra vody, nakúpiť si bilekoviny ( maso, strukoviny, cottage, tuniak, vajíčka, sunku) , cakankovy sirup, semiacka,zeleninu , nejake tie lisovane stavy, ja kupujem cvikla jablko, alebo si lisovat. Kazdy den polievku namiesto jedneho jedla alebo salat, minimimum oleja, minimum prílohy, vela zeleniny a teda tie bielkoviny hlavne. Prip podporit este tabletkami na chudnutie, ale ten caj tiez rychlo spaluje
Na kazdeho zabera nieco ine, to, co pomohlo jednej, nemusi zas tebe. 🙂 Ale cviceni je fakt milion. Kedysi som cvicila podla Boho Beautiful, ta ma skvele videa, aj pilates aj jogu, za mna super aj pre zaciatocnikov.
Myslím si, že to sama.nedas (ak nemas ako takú znalosť o výživových hodnotách potravin, lebo samozrejme nie je jedlo ako jedlo). Skus nejakú výzvu bývajú spolu spolu s cvičením aj jedálničkami
Ja mam na chladnicke svoju foto v plavkach pred porodom. Zaeucene zabera🙂 🙂 🙂
mne pomohlo jednoducho len ubrať z jedenia, po 5tej večer už nič a raňajky normálne a obed až okolo druhej tretej. jedla som všetko aj pečivo, len vo veľmi malom množstve. cvičenie trikrát do týždňa kardio, čokoľvek aj tanec , a dvakrát do týždňa posilovanie. cvičím iba doma a za dva roky som takto schudla 30 kíl
Chudne sa v kuchyni; v posilke sa tvaruje postava.
Ak chces schudnut, tak musis menej jest.
Ak chces.cvicit a nevies ako, daj si jednu hodinu s trenerom, nech ti ukaze.
Stravu nájdeš na nete,od výmyslu sveta.
Ja som pred 20 timi rokmi schudla 20 kg na švihadle, nič iné len to. Pamätám si, že som začínala s 80 skokmi a išla som sa zadusit 😃a o pár mesiacov som dala 4000 skokov ako nič, vždy som si k tomu pustila hudbu,a neskutočne ma vedela nakopnúť.
Mne pomohla čistiaca kúra regenor a s cvičením išlo chudnutie rýchlejšie, ja som max spokojná 🙂
Mne pomohlo vylucit zo stravy cukry, tuky a sacharidy, pod slovom vylucit myslim absolutne vylucit, bola to tazka vyzva. Chodila som ku dietologicke, lebo som bola ozaj velka. Tych rad, co mi dala, bolo nesmierne mnozstvo a mohla by som ich vypisovat dalsiu hodinu. Ale v skratke, jedla som prevazne maso (kura, morka, tuniak, pstruh, zajac) robene na vode, odtucnene biele grecke jogurty a tvarohy (kvoli vysokemu obsahu bielkovin, ktore pomahaju k budovaniu a udrzaniu svalovej hmoty), ovocie max 1 denne (vysoky obsah cukru-pozor, to ma aj zelenina ako mrkva, hrach, kukurica a ine) a kvanta zeleniny (uhorky, listova zelenina, cibula, zeler, cvikla, fenikel...). Aj ked som si robila salaty, boli len max s lyzicou kvalitneho oleja, dokonca prvy mesiac som ani tu lyzicu oleja nesmela, kym mi nenabehla ketoza v organizme.
Vysvetlila mi, ze clovek pri diete nesmie hladovat, ze v podstate byt hladny je zle, lebo vtedy si telo zacina ukladat tuky a uklada si aj tie, ktore by za beznych okolnosti nemalo a ze kludne mozem zbastit aj cele kura na posedenie (bez koze a mastneho), uhorky salatove som mala aj v kabelke dokonca, tie som tiez jedla na kila 😃 Cize kludne jedz vela, ak si hladna po 3 hodinach od jedla, lebo ti vytravilo, to je len dobre znamenie, ze si jedla spravne potraviny, ja som mala pocit, ze jem nonstop. Po 8 mesiacoch som schudla 39 kil cisteho tuku. Co sa tyka cvicenia, zalezi od toho, ci chces telo vyrysovat, alebo len podporit chudnutie. Na podporu chutnutia by som volila kardio, cize beh, rychla chodza, bycikel, nieco obdobne, ja som robila aj kardio, aj som rysovala, lebo po schudnuti mi ostalo strasne vela nadbytocnej koze a tu mam aj dodnes, aj ked uz som si na to zvykla. Ale treba si pamatat, ze tak 75% diety je hlavne o upratani si v chladnicke a vlastne aj v hlave, cize ak obmenis jedalnicek a zatnes sa a vydrzis, pojde tych par kil krasne dole 🙂
nutricna poradkyna (ktora sa pozrie na tvoj jedalnicek a prip. ti ho upravi - to nie su tie predajkyne teplej vody, ale skutocne odbornicky - je ich ako safranu, musis hladat) a kondicny trener. Nie MK... kazdy ma iny vychodzi stav a od toho sa treba odpichnut.
@katka533 boze len toto nie.... v lepsom pripade to budu len vyhodene peniaze. Fakt nechapem, do akych sialenosti su ludia ochotni sa pustit, len aby schudli (rychlo a nezdravo).
@princezna_bosorka co konkrétne je tam nezdrave? Som nepochopila
Mne pomohlo jest menej vseobecne akoze nakladat si zakazdym mensie porcie a samozrejme aj obmedzit sladke, logicky. Vaha sla dolu aj bez cvicenia. Ale tak jasne, s tym cvicenim je to este ucinnejsie. 🙂