Ako začať chudnúť?

manchester1987
24. máj 2014

viem ze je to vela tem o chudnuti chcela som zacat s jillian mitchels ale tam asi tym cvicenim sa formuju viac svaly. chcela by som sa opytat co mam zacat cvicit ak chcem zhodit tuk a az potom formovat svalstvo. viem ze treba zmenit jedalnicek to si plne uvedomujem. len netusim ako zacat cvicit

nikitapuma
24. máj 2014

vrelo odporucam bielkovinovu instantnu dietu je ich viac v ponuke no najlacnejsia je od goute .....je to strava nie doplnok ani zazracna tabletka.....

lucirella
24. máj 2014

Ja by som ti doporucila knihu od jill Ovladnete svuj metabolismus. Je dobre, ujasnit si, co je pri zmene jedalnicku dolezite. Nejde len o pocitanie kalorii, ale aj o sacharidy, birlkoviny a tuky. Telo potrebuje vsetko z toho, ale je dobre vediet, napr.kedy jest sacharidy, aby sa ti zbytocna energia z nich neukladala do tuku. A samozrejme pohyb. Na chudnutie je cardio - rychla chodza, beh, svihadlo, plavanie. Dlhsie, nez 30 minut. alebo mrkni na youtube na nejake video. I jill tam ma napr.banish fat boost your metabolism. Osobne som zacinala s jill a 30DS a neformuju sa pritom svaly az tak, ako si mozno myslis. Ale ak ides cvicit po rokoch lenosenia, priprav sa na poriadnu svalovku ;). Vygoogli si vysledky jej cvicenia (napr.30DS results) a uvidis. Krasne sa pri tom chudne. Ten system HIIT a 3 2 1 ma ozaj dobre vysledky. Dolezite je, vsimat si potom ubytok centimetrov viac, nez zmenu vahy. Predsalen je tam posilovanie, takze budes naberat svalovu hmotu. No tym cardiom (ale nielen nim, celym cvicenim) budes stracat tuk.
Hlavne ziadne diety. Kazda dieta raz skonci a co potom? Musia sa zmenit cele stravovacie navyky a vacsinou je to aj o zmene zivotneho stylu. Je to beh na dlhu trat, ale ked sa do toho dostanes, budes to brat ako normalne. Bude to easy.
Inak jeden fajn blog je tento: www.mojetelo.blogspot.cz Stoji zato, precitat si aj starsie prispevky.

@manchester1987

lencika
31. máj 2014

mne sa velmi osvedcilo ked mam bielkovinovo zeleninove dni a to sa da v pohode zvladnut a jasne ze aj zhrezim ale da sa pekne schudnut