Ako vymodelovať zadok?

29. júl 2024

Heheh dievčatá, mám 35 r. 58 kg, mám postavu asi 90 pas 75 a zadok 95, musím pár kg zhodiť a vytvarovať pás a vydvyhnuť zadok, povedzte nejaké efektívne overené cviky, zadok mám medzi normálnym až ploským a ja chcem mať okrúhly 😆🤣 zazračnú oaličku nemám silikony pchať nebudem ale cvičiť by som hádam mohla na to , ale fakt cviky kt. zaverú na vyzvuhnutie nakopnite ma. Som po rozvode kopa starosti a tu by som mohla chytiť druhý nový dych, predsa keď čovek začne na sebe makať odídu aj zlé myšlienky.

dadis
29. júl 2024

Iba cviky s tazkymi vahami v posilnovni. Drepy s roznym postavenim noh, vypady rozne, mrtvy tah a vzdy s jednoruckami/cinkou/kettlebellom. Dobre je si zaplatit na zaciatok trenera a potom to zvladnes aj sama..

tinqua
29. júl 2024

Toto je fajn na doma, na zvýšenie zataze pouzivam odporove gumy. Pre dramatickejsi efekt gym, trener a konzistencia.

ina2405
29. júl 2024

Cvičenie s ťažkými váhami mi urobilo najkrajšiu postavu v živote (mala som po 30 a deti k tomu), potom ešte joga, ale to som už bola vymakaná. Netreba sa toho báť, žena ktorá neužíva steroidy nebude nikdy príliš svalnatá. Tak smelo do toho. A určite na prvé tréningy cvičiť s trénerom, aby si si nezničila kĺby a šľachy nesprávnym prevedením cvikov

dzt
29. júl 2024

Hipthrust a veľa jesť 😊

autor
29. júl 2024

Ďakujem 👍