Ahojte. Ako sa namotivujete aby ste sli cvicit aj ked sa vam nechce? Ja horkotazko sa dokopem aby som znova zacala cvicit a po 2-3tyzdnoch to vzdam a zas dalsi rok mi trva, kym sa k tomu dokopem znova. Nikdy som pri ziadnej aktivite dlho nevydrzala uz od detsva. Jedine, co ma ozaj bavi, je chodenie no toho mam teraz pri kocikovani dostatok. Chcem zacat cvicit aby som vyformovoala telo a bola so sebou spokojnejsia. No bojim sa, ze pridu kramy, zas to vzdam a hotovo, koniec cviceniu :(
Dakuj
Mna tiež motivujú len vysolené prachy za cvičebný program na doma. A to som si po prvom cvičení povedala, ze som si mohla radšej topánky kúpiť.
Je to fakt ťažké, zaťať sa a cvičiť. Ja nespálim nič ani pri kočíkovaní.
Keď sa mi fakt nechce, tak nad tym nerozmýšľam, zodvihnem rit a idem cvičiť ihneď. Žiadne "neskôr".
Ja obdivujem kazdeho, kto dokaze takto "organizovane" cvicit a este ho to bavi. Lebo mne to nejde... V lete bicyklujem, bud sama alebo s detmi v cyklovoziku svojho casu, vela chodime po kopcoch, v zime lyze, korcule. Asi mozem dakovat ocovi, ze som zdedila postavu a metabolizmus po nom 🤦🏼
@lylyjana treba si nájsť takú formu cvičenia, ktorá ta bude baviť, nie cvičiť čokoľvek, len aby som cvičila. Na začiatok si vyskúšať sama seba, čo zvládneš , aby si bola aj po cvičenie v pohode a nie total ko systém niekoľko dni a od toho sa odpichnúť a sledovať si progres. U mna to funguje iba takto.
najlepsie je mat trenera, ktory na teba caka vo fitku
Cvičím doma. Motivuje ma predplatená appka Fitify, pretože inak by to boli vyhodené peniaze.