Dievcata kolko ste schudli?poprosim vas debatujme kolko kg za kolko a nepredavajte ich tu lebo to zablokuju zas.
Ahoj, ja uzivam druhy tyzden. Prvy tyzden som dala 1.9 kg dole, ale vyslovene mi nechutilo jest. Tento tyzden mi uz jest chuti, ale snazim sa trolinku aspon obmedzovat. A uz aj citim na nohaviciach, ze su trosku volnejsie. v piatok sa vazim, dam info 🙂. A tebe sa ako dari?
Dnes som otvorila druhe balenie,trocha som sa rozjedla ale za 36 dni mam dole 9,5 kg,myslim ze to je celkom fajn..🙂
Ahojte kde sa dá zakúpiť botanical?dakujem
ja zatial 18 dni a 4kg 🙂
@katika312 chod do sukromky chudnutie s botanikalom
Do sukromky ma musi pridat ten kto gzm uz je,sama sa tam nedostanem
@katika312 Tak to je perfektny vysledok 🙂, aj sa nejako obmedzujes v jedle?
Ja som za prvý týždeň dala 3kg dolu a potom sa to zastavilo.dalšie 2 týždne ani deko a tak som ich vysadila.potom za další týžden dalšie kilo ale pomocou cvičenia.Teraz som úplne zmenila stravu a cvičím 4x do týždňa tak uvidíme ako to pôjde.Potrebujem ešte tak 5kg,takže tak rýchlo to asi nepôjde.
@simib fuha takze prestali zaberat? tak to som teda zvedava, ako to dalej pojde mne. ja chcem dat dole este nejakych 8 kg.
@veronicka1901 No mne ano.Netuším prečo...Nič som nezmenila.Rovnako strava,cvičenie,pitie a aj tak nič :(
zakladatelka sukromky je nany28
ked som brala minuly rok v juni tak 30 dni ubytok na vahe -9kg, teraz od noveho roku co doberam druhe balenie -10kg, konecne je to vidiet a urcite sa citim aj lepsie 🙂 baby prajem aby ste zisli na svoje vysnivane cislo 😉
Dobry den, prodim vas napiste mi do IP spravy, kde si ho mozem zakupit. Dakujem
aj ja by som to chcela vyskusat, kde sa to da kupit? prosim do IP
@simib o tomto som citala na americkych strankach. Prvy tyzden ide dolu vela, lebo ta to odvodni. Potom si telo zvykne a zacne zase zadrziavat tolko vody, ako predtym. Takze sice dalej chudnes tuk, ale zaroven ti pribuda v tele voda a ubytok dalsie tyzdne je maly. Po 1-2 tyzdnoch telo dosiahne znovu normalnu hydrataciu a na vahe sa zacne prejavovat ubytok tuku. Ja som tiez mala prvy tyzden velky ubytok, potom tyzden na vahe nic a potom sa to zase pekne pohlo.
Ahojte,ja tiez prvych 14dni islo dolu 3,5kg a teraz mu to stoji ale doberiem celych 36dni este mam 12dni a potom dam pauzu,uvidime..🙂potrebudem este 10kg dolu 🙂 🙂
@wendy62 No dúfam ti to vydrží.Držím palce.Každý máme iný metabolizmus.Mne bolo jasné,že to pôjde pomalšie,kedže nemám extra nadváhu,ale tak držím sa,naučila som sa zdravšie jesť a hlavne piť(čo bol u mna problém)a cvičím.Začala som sa aj merať,lebo aj sa naberá už len svalová hmota,tak váha môže stáť,lebo svaly sú ťahšie ako tuk.A tak uvidíme či pôjdu cm dolu.škoda že som nemerala od začiatku,aby som videla presné čísla,kolko cm išlo dolu,ale tak nevadí.viditelne to išlo dolu a cítim sa super a to je hlavné.nevzdávam sa a budem makať dalej 🙂
@simib no budem sa snazit, musim lebo som jak hrosik 🙂 som nizka 159cm a potrebujem sa vratit na svoju vahu 60 nebola som najchudsia ale stacilo mi to a dobre som sa citila, som 3mesiace po porode , myslela som ze to pojde rýchlejsie dolu :( a potom sa ti to znova pohlo ? kolko sa dava prestavka po dobrati jedneho balenia ?
@tatamata1 ja som tiež krpatá.mám 156cm a mala som 68kg.Teraz mám 63kg a chcem aspoň 58kg možno menej.uvidíme.no mne sa to pohlo len o nejaké 1,5 ale to som fakt makala a nejedla už botanical.ostal mi jeden blister,tak ho skúsim tak o 2 týždne zas.možno si telo zvyklo a preto sa to zastavilo.a ked nieje extra nadváha,tak to nejde rýchlo a ani by to nebolo dobré,lebo rýchle schudnutie znamená jojo efekt.
Inak, dievcata, ako sa citite? V inej diskusii sa pisalo, ze zeny su plne energie, citia sa super. Ja to az tak povedat nemozem, nie je mi uplne dobre, som unavena. Takze nejake neziaduce ucinky mam.
@veronicka1901 ja necitim ziadnu zmenu, akurat ze nemam hlad a casto som smadna. Prve 2 dni som mala take jemne pichanie na jazyku, ale preslo to.
Unavu necitim,akurat ze mam sucho v ustach ,ale tam v predoslej diskusii pisali baby, ze pre ucinok treba vypit 2,5litra vody
Prosim vas napiste mi do ip adresy kde si to mozem zakupit?dakujem
@simib od koho mas
od pána z bazošu 🙂
@19monika75
no veru.... ja sa držím zatial....