Ako v čo najkratšom čase schudnem aspoň 5 kg?

mariadre
10. jún 2024

Prosím vás poraďte mi ako čo v najkratšom čase schudnem aspoň 5kg 🙏😔

mamamasama
10. jún 2024

Dennodenne to isté. Kalorický deficit. Menej jesť, zaraď šport a počas roka sa neprejedaj, aby si pred letom neplakala.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
simona1998
10. jún 2024

@mariadre ketodiet, ketomix. Za týždeň - 7kg , síce nie zdravo ale tak rýchlo a zdravo schudnúť nejde moc dokopy 😊

ornela_tn
10. jún 2024

máte niektorá skúsenosti s tabletkami Herbalife

tanyan
10. jún 2024

Pri akom BMI, resp. z akej váhy alebo koľko % z tvojej váhy to je?
Ak je to z vysokej váhy, tak možnosť je aj Dukanova diéta - v prvej fáze len nízkotučné bielkoviny, žiadne sacharidy (ani zelenina či ovocie). Ale ak nebudeš pokračovať, tak to skočí naspäť aj s prémiou.

macatt
10. jún 2024

Ja idem na to od dnes: červená šošovica obed, večera červená šošovica so šalátom, medzitým melón, protein, sauna oblek a stepper 30 min plus drepy a brušáky ✌🏼

dadka1997
10. jún 2024

@mariadre v čo najkratšom čase to nie je v poriadku .. lebo tak ako to schudneš môže to prísť opäť .. treba postupne, upravit stravu, a vela pohybu a cvičenia

cukroska
10. jún 2024

@mariadre ak nezdravo a rýchlo tak len cez deň jesť málo. Vynechať sladké aj pečivo. Maximálne na raňajky a už nevečerať. Alebo len niečo ľahké zeleninu,ryby kuracie mäso alebo dietne. Veľa čistej vody a zaradiť pohyb.
U mňa to už nefunguje ako v mladšom veku.
Uz iba ak večer úplne vynechám večeru a cez deň jem minimálne. A už nemám nato ani pevnú vôľu ako kedysi.

zu82
11. jún 2024

Ketodiet (nizky denny prijem, velky deficit kcal) + napr.chodza/beh. Moze to byt aj bez jojo efektu, ak budes postupne rozumne pridavat jedlo/kcal a nepolavis v sporte. Ja som zastancom, ze treba jest vsetko, ale toto je na rychly efekt. Drzim palce.

adonish
11. jún 2024

@mariadre co je najkratsi cas? Tyzden, dva, mesiac? Spravne radia hore kaloricky deficit. Stiahnuť si kalorické tabulky, vsetko zapisovať, zmenšiť porcie. Cvičiť (stačia aj dlhe prechadzky, netreba byt hodiny vo fitku) Minuly rok som takto dala dole 10kg za 3 mesiace (zacinala som so 63 kilami). Jedla som vsetko, aj pizzu, ale miesto 4 kúskov som si dala 2. Cvičila som iba doma, všade chodím peso, denne to vychádzalo okolo 15 000 - 20 000 krokov podla toho ako sa mi chcelo 😂 všetko sa da, len sa treba zatat 😊 drzim palce

tomasisa
11. jún 2024

@ornela_tn neodporucam...

zuzubb007
11. jún 2024

Z akej váhy? Čo je najkratší čas? Zdravé chudnutie je 2 kila mesačne, čiže 2.5 mesiaca na 5 kilo, menej jesť a cvičiť tam je ciel

jankasmejka
12. jún 2024

@mariadre vo sne🤔🙄

natiblaskova
12. jún 2024

Nízkosacharidova dieta plus cvičiť schudla som za 3 týždne 9 kg. Ale občas zhresim a nedodržiavam to striktne 🙈

summer23456
12. jún 2024

@natiblaskova a čo si jedla?

natiblaskova
12. jún 2024

@summer23456 väčšinou som na začiatku jedla varené vajíčka, zeleninu, varené mäso. Potom som si pridala ryžu a jedla som mäso na prírodno s ňou. Ryžu ľúbim s čili 😁alebo ryžu pomiesanu s tuniakom. Teraz jem na raňajky ovsenu alebo ryžovu kašu. A jem jablká a raw tyčinku alebo jogurt keďže som zavysla na sladkom a som nervak keď som dlho bez sladkeho😅

natiblaskova
12. jún 2024

@summer23456 pred diétou som pila kávu s cukrom teraz pijem bez cukru snažím sa vynechávat cukro a nejem múku