Ako to je s fajčením a chudnutím?

22. jan 2024

Ženy, prosím ak som príležitostný fajčiar teda nefajčim vela. Mám to tak že niekedy dám krabičku za týždeň niekedy za mesiac.Niekedy fajčím 3 dni po sebe a potom trebárs nemám 3 dni. Záleží podľa stresu, viem vydržať aj bez a inokedy si dám. Ma to nejaký volyv na pohyb? A chudnutie ? Mám záujem začať cvičiť pripadne beh možno fitko

koniarova
22. jan 2024

Podľa mňa to vplyv nemá..

mabenn
22. jan 2024

ja dam len svoj nazor a povedomie, kedze som fajciarka: skor byva tendencia po ukonceni fajcenia pribrat, ale nie uplne zbavenim sa nikotinu, ale zajedanim...fajcenie ako take pridava telu toxiny, taze idealne to nie je voci zdraviu ani voci vyuzitiu kapacit pluc, ale priamy vplyv na chudnutie ma strava a pohyb, fajcenie nie...ale urcite sa da nieco na internete najst presnejsie

barborachors
22. jan 2024

Akonahle som po 29 rokoch prestala fajčiť, tolko chorôb sa mi spustilo, ze to strasne ľutujem. Zhoršila sa mi plet, uplne zničilo trávenie a začali sa mi kaziť zuby. O nervozite a úzkostných poruchach ani nehovorím . Ak uz raz začneš fajčiť tak je to asi zbytocne prestať lebo si uz na to telo tak zvyklo ze ten jed potrebuje. Ale to je moj prípad mozno druhí nápisu ine.

sejbipi
22. jan 2024

Tak ja som miesto vyjedania snackov začala po večeroch fajčiť iqos a schudla som z toho😆🤷🏻‍♀️samozrejme to ale nebolo absolútne zdravé

slovenka753
23. jan 2024

Fajčenie potláča chuť do jedla, preto ak dlhoročný fajčiar prestane väčšinou priberie. Ja som prestala spolu so zmenou stravovania a schudla som. Cvičila som vždy

saxana000
23. jan 2024

Schudnut sa mi podarilo vzdy len tak ked som zacala zase fajcit .proste miesto vyzierania som si iba zapalila..
Teraz.som.zase.tehotna.nefajcim ale uz pol.roka vkuse mam nadchu z nosa mi vali krv som zla jedovata a pribrala som samozrejme

andaluzia12
23. jan 2024

fajčila som 17 rokov, bolo obdobie kedy som popri fajčení chudla, vplyv to malo len taký, že som nevládala s dychom - pri behu, pri cvičení... je to už takmer rok čo nefajčím, behá sa mi super, aj cvičí.. ak ti môžem odporučiť, prestaň fajčiť úplne, keď nefajčíš veľa, nefajči vôbec, budeš sa cítiť lepšie...