Ako ste schudli po pôrode?

pamela_9
6. okt 2021

Baby, ako ste schudli po pôrode ? .. už mám čas aj na seba, malý už má 1,5 roka.. tak môžem sa venovať aj sebe. Tak poprosím vás o rady ako sa zbaviť toho popôrodného bruska, kilogramov a stehien .. dakujem krásne za každú radu ..

11iva11
6. okt 2021

Normálne - upraviť stravu a začať športovať.

silviazlat
7. okt 2021

@pamela_9 možno by bolo lepsie napísať miery, typ postavy a kolko si vážila pred tehotenstvom. Ja som rok po pôrode a stale mam 3kg navyše. Schudla som už 16kg a tie 3 nie a nie zhodiť

pamela_9
autor
7. okt 2021

@silviazlat no a ja som mala 60kg pred tehotenstvom, rodiť som išla keď som mala 83kg.. mne sa za rok a pól váha absolútne nezmenila.. mám 177cm a typ postavy ako normálny pekná chudá som bola, ani silne boky nič

ivka21
7. okt 2021

@pamela_9 to stále máš 83 kg áni pôrodom nič?

silviazlat
7. okt 2021

@pamela_9 takže teraz vážiš kolko? Stále 83?

pamela_9
autor
7. okt 2021

Áno toľko mám teraz, schudla som na 73 maximálne , ale potom váha išla naspäť tam kde je .. a už ani sa nepohla .. a pritom ani veľa nejem, ani večer nejem

marpel
7. okt 2021

Môj plan po pôrode: úprava stravy, cvičenie s trénerkou 2-3x týždenne a dlhé prechádzky s kociarikom. Verím, že to bude stačiť.

silviazlat
7. okt 2021

@pamela_9 a ako si na tom s pohybom? Dieťa ma 1,5 r tak predpokladám uz chodi. Máš s ním nejake aktivity? Myslím napr turistiku, alebo aj keď len prechádzky.
A čo maškrtky? Ja sa napr vela krat pristihnem, že si do úst hodím kocku čokolády a viac krat za den a potom rozmýšľam podobne, že veď som nič dokopy nejedla. A potom si spomeniem že aha, čokoláda. Keď maly spi a nudim sa si radsej vezmem knihu, alebo inak zamestnám myseľ aby som nežrala 😄

livuska124
7. okt 2021

Strava, strava a ešte raz strava. Čo znamená, že "ani veľa nejem, ani večer nejem"? To je také zradné.... Platí výdaj vyšší než príjem. Možno sa ti zdá, že neješ veľa, ale ak sú to kalorické bomby, stačí že zješ málo, ale príjem presiahneš. Odporúčam kalorické tabuľky a pár dní všetko, čo zješ, odvážiť a nahodiť do tabuliek, aby si vedela, koľko si kalórií prijala. Pridaj sa do skupiny Cesta k mojej premene tu na MK, je tam toho popísané veľa. Strava musí byť vyvážená, dostatočný príjem bielkovín. Samozrejme, pohyb je vždy iba plus, ale najdôležitejšia je strava a skladba jedálnička.

pamela_9
autor
7. okt 2021

Áno prechádzam sa s malým, chodím s ním von .. posnažím sa aj začať cvicit 👍 .. a určite tú stravu skúsim upraviť/ zmeniť nejaké jedlá , vymeniť nápoje a jedla za zdravšie verzie. Máte pravdu, že aj keď neznam veľa - jem nezdravé.. na tom zapracujem a snad konečne príde zmena 👍 dakujem žienky

krisbar
7. okt 2021

Chod do skupiny cesta k mojej premene. Mna to tam motivuje. Chudnutie je o jednej jedinej rovnici: calories in vs calories out. Vtedy sa to da aj bez intenzivneho sporru. Cize ked jes hluposti, vela cukru, sladke vody tak neschudnes...

michalla86
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kotvickaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janka27101988
Odpoveď bola odstránená
Zobraz