Ako ste schudli po pôrode?

matkakovacova
3. sep 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

Ahojte kočky, ako ste schudli po pôrode? Na mňa sa to akosi nalepilo a už to nejde dolu. ĎAKUJEM! 😉

seahorse27
3. sep 2015

Ja prirodzene kojenim, mesiac po porode som sa vopchala do povodnych nohavic, o 2 mesiace som mala povodnu vahu, ziadne diety, sladke som ladovala na kila...u mna zabralo jednoznacne kojenie a nedostatok spanku 😝 Teraz by som potrebovala akurát trochu spevnit telo, len toho casu je pomenej - asi zacnem behat, pred otehotnenim mi to paradne pomohlo schudnut aj spevnit, plus nejake tie brusaky po veceroch 😉

evitka83
3. sep 2015

@matkakovacova no napodobne. Ja som musela poctivo makat vo fitku a upravit si stravu a ide to dole, ale pomaly. Ale ja mam problem obmedzit sa v strave, takze kebyze necvicim, tak je zo mna rovnaka hurka ako pred rokom po porode 😉

siska53
3. sep 2015

@matkakovacova prirodzene,ani neviem ako pri malom,hoci som viac pribrala(17kg),do 9m.po porode a pri malej hoci som pribrala len obligatnych 12kg,az po roku od porodu som sa dostala na svoju povodnu vahu.. Cvicit qom nzmohla kvoli sekcii,pru malej zas este zlcnik a naprizk pozlcnikovej diete to slo pomalsie. Ale lnz to nevadilo,lebo ta vaha,na ktorej som sa ustalila,bola v ramci normy,aj viac som mohla mat,ale nkoniec to kleslo na povodnu,ani neviem ako a kedy.. Napriek veku (mala som 35 a 37pri porode) mi to neostalo..ale ja qom po babke,tak preto.

anickaaaja
3. sep 2015

Ahoj no u mna to bolo tak. Pri prvom tehotenstve som pribrala 28kg co je dost. maly mal len 1920g a po porode som mala o 7kg menej. Za 4 mesiace zo mna zislo 22 kg ale to asi koli psychike a operacii zlcnika 2 mesiace od porodu. Postavu som si spevnila cvicenim vo fitku , upravou stravy a vynechanim sladkosti a sladkych jedal a napojov. Ziaden jojo efekt nenastal. Postupne som zmenila zivotospravu a udrziavala si vahu 55kg dlhu dobu az dotraz. Teraz mam o 16kg viac ale som v 37tt 🙂. Ak mozem poradit skvely typ na chudnutie je jedla zapijat teplymi alebo horucimi napojmi hlavne tie mastne , nebude sa usadzat tuk v tele( funguje to ako ked nalejete do mastnej panvice vodu teplu alebo studenu) a pitie medu so skoricou rano nalacno a vecer pred spanim nastartuje metabolizmus a rozpusta tukove vankusiky. Mam to overene aj ja aj kopec znamych 🙂

matkakovacova
autor
3. sep 2015
Používateľ matkakovacova je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od matkakovacova.

Baby v prvom rade vám ďakujem veľmi pekne za odpovede! 🙂 Ste veľmi zlaté.

Určite budem budem prirodzene kojiť, pretože ste mi len utvrdili, že je to najlepšie a pekný článok:
http://www.mojavyziva.sk/ako-schudnut-po-porode/ taktiež ... ide o to, že ešte kojím, ale nevidno, že by mi nejaké to kilečko ubúdalo, ale tak začnem nejakou tou zmenou jedálníčka ... asi budem musieť začať aj ja cvičiť, ale len tak mierne zatiaľ - lebo sa cítim troška bez energie ešte často 😢 ... @anickaaaja ďakujem ti za skvelé tipy!!! 🙂 vážim si to 😉

rika888
2. mar 2019

Ja uz som to v nejakom fore pisala, tak sa nechcem opakovat, ale skus sa pozriet na fora na modrom koniku zaoberajuce sa nizkosacharidovou dietotu Prodietix.. je tu xy premien a vlakien, tiez som ju absolvovala a nemozem si vynachvalit. Nie je to, ale len o diete, ale o zivotnom style :P