Js mam pocit,ze chudnem cely zivot. Vaha ide vzdy hore dole dookola. Uz meviem ako sa mam nakopnut. Teraz som zad pribrala ,uz mi je zo seba zle, kazdy den chxem zacat,ale vzdy nedodrzim stravu a poviem si,ze od zajtra..
Co vas nakoplo? Kolko ste nakoniec schudli? Z akej vahy?
Pravdepodobne chudneš zle. Ja som schudla 20kg po pôrode, ale nie kvôli postave ci výzoru. To bol len bonus.
Treba si uvedomiť, aké benefity ma cvičenie, zdravá strava. Aké ťažkosti môžu prísť s obezitou, zlým stravovaním atď. Ta postava je len bonus.
@dida2311 ty brdo, to sa ti ako podarilo? Bola si v extremnych premenach?
@lucia13022023 hmm ked o tazkostiach viem, len to ma nejak nevie nakopnut, obezitu zatial nemam, len nadvahu.
@lucia13022023 za aku dlhu dobu?
Nie nebola,sama som makala, základ je kaloricky deficit a veľa pohybu
@dida2311 klobuk dole. Fakt..mas moj velky obdiv. A.prajem ti vsetko dobre inak a aj babu. 🙂
Do štyroch mesiacov cca som bola späť na pôvodnej váhe, ale ja cvičím v podstate od 14. Čiže telo si pamätá a hlavne to nebol len tuk.
Nejde len o obezitu. Ja viem, že teraz možno nemáš problémy, ale oni môžu prísť. Možno o rok, možno o 20 rokov. Proste zdravie na prvom mieste.
Nedrž diétu len postupne vyraduj najmenej zdravé kalorické potraviny. Na to sa nepotrebujes nakopavat ani nič podobné.
Hneď ako som prišla z pôrodnice som vedela ze proste musím prebytočné kilá dat dole. Zo 68 kg som zišla na 55 kg za cca 7 mesiacov. Motivácia? Chcela som mat postavu ako predtým, byt pekná mama pre svoje dieťa, páčiť sa hlavne sebe, manželovi a v neposlednom rade pracujem ako kozmeticka a proste prezentujem samu seba, že sa majú ženy o seba starať, takže v prvom rade musím ísť príkladom
v priebehu tohto roka z 84kg na 72kg https://www.modrykonik.sk/blog/mabenn/album/zhadzujem-kila-dst3eo/
Ja som išla od februára do júna zo 70 kg na 57 kg pred 2 rokmi.
@elenajezova Ako sa ti podarilo/darí udržiavať novú hmotnosť? Udržať stabilnú hmotnosť je náročnejsie ako chudnutie.
Zo 60 na 49. Zlcnikova dieta. Vyska 170 cm.
Dá sa to aj bez pohybu. Z 61kg na 51kg za 2,5mesiaca. Výška 165cm. Nejedla som žiadne pečivo, vyprážané, mastné, pečené, sladké a ani chipsy! Žiadne paštéty, párky, polotovary, žiadne reštaurácie, ani denné menu... Dusená zelenina, tofu, ryža, surová zelenina -salaty. Varím si len doma. Čerstvé a viem čo si tam dám. Všetko s mierou. Piť veľa vody, nie sladké ani ochutené nápoje.Idealne, nepiť alkohol.
Mala som vysoký cholesterol a tlak, tak som to vzala radikálne.
Minulý rok v januári som začala chudnúť z váhy 122 kg a v novembri som už mala 65 kg, motivácia - otehotnieť.