Ako ste sa dostali do formy po tehotenstve?

26. okt 2021

Jaj baby moje, malý ma už 5 mesiacov a ja sa cítim ako slon. Teda nieže cítim, ale som 😀😀😀
Potrebujem niečo zo sebou začať robiť.. Schudnúť aj 10 kíl. Prosím dajte mi typy co ste robili vy a co vam pomohlo. Ako s ním ja pojdem v lete na kupko, no takto nie 🙄🥴😀

1gabriela13
26. okt 2021

Ahoj. Ja som na začiatok zmenila stravu,keď som schudla tak 8kg tak som začala už aj cvičiť. Obmedzila som všetok sladkého a biele pečivo. Keď ti viem poradiť,začni postupne. Behom roka s pomalým krokom dáš dole možno aj viac ako 10kg a potom začať cvičiť a naberať svaly.

h2
26. okt 2021

Veľmi odporúčam kalorické tabuľky. Schudla som nimi ľahko a bez problémov cca 10 kg za 4-5 mesiacov. (Nemala som veľkú nedváhu.)

mapleol
26. okt 2021

Uprava stravy - mensie porcie, viac zeleniny, menej peciva, ziadne sladke , ziadne vecerne zobkanie a 6x tyzdenne cvicenie (ja som cvicila podla cvicebneho programu Focus t25). Po 3 mesiacoch som mala o 15 kg menej.

annakot
28. okt 2021
Používateľ annakot je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od annakot.

Ahojte baby, už týždňov cvičím jednu "výzvu" na schudnutie. Poslali mi zlavový kód, ak by ste chceli, pošlem do správy 🙂

gleep1
28. okt 2021

Nič iné než kalorický deficit ti na schudnutie nepomoze. Pokojne si daj aj čokoládu, keď sa nevies udržať ale vynechaj potom večeru. Bude to zdravé? Nie nebude. Ale keď ti ide o schudnutie a nie o zdravie tak to pokojne spravit môžeš. Stravuj sa tak aby to pre teba nebolo utrpenie lebo inak dlho nevydrzis. Proste treba mat menší príjem kalórii než máš vydaj. Nedavno Lamka pridával jedno primitívne video o tom ako sa ukladá tuk. Nič zložité v tom videu nie je a presne take je chudnutie- úplne jednoduche. Stačí sa neprezierat. Pokojne môžeš začať aj cvičiť lebo keď schudnes aj 10 kíl zistíš že vyzeráš tak isto, len trochu menšie. A budeš sa čudovať čo sa deje, však si schudla koľko si chcela. No, pravda je taká že ty chceš schudnut tuk a pribrať svaly, vzedy budeš vyzerať dobre- treba cvičiť s ťažkými váhami. Ale ak ti ide len o to schudnutie tak je to naozaj úplne jednoduche

https://www.youtube.com/watch?v=MjwUjz5nsfM
kotvickaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kotvickaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mattkapd
31. okt 2021

Mala ma 2 týždne a ja som tak trochu dúfala ze niečo navysse mi ostane ale už som na pôvodnej vahe😔.. Keď som bola mladšia stále mi hovorili ze to príde vekom.. Zatial to neprišlo ani vekom ani po deťoch.. Asi mam súdené mat nie ženskú ale dievčensku postavu

snezienkaaa82
31. okt 2021

Ide o to,, či chceš schudnúť zdravo a dobre aj vyzerať alebo schudnúť nezdravo a byť ako vychrtlina. Kamoška nejedla skoro nič, len aby sa distala na pôvodnú váhu a vyzerá strhane a staro. Žiadne pekne vyformovabe telo, len stihla, no ochabnuté postava.

kotvickaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
greeetas
1. nov 2021

Upravit stravu a pravidelna turistika s malym zavazim v nosici ;)

doli1320
11. nov 2021

Ja chudnem so spalovacmi lebo sa mi nechce cvičiť a neviem si vynachváliť.

janka27101988
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kubkovamama
21. nov 2021

Kojis?To je podstatné.Ja som po 3tom porode.Vzdy som vela pribrala,no prve mesiace som teda nemala energiu na cvicenie a dietovat a sledovať sa..sak by ma trafilo.Ale cely život som aktivne sportovala a strava s tym ide.Telo si pamata.No 5mes po porode je malinko na markantne chudnutie.Nie nadarmo sa hovorí 9mes trva tehotenstvo,9mes sa telo dava do poriadku.Ono sa to pohne aj samo,väčšinou taky 7-8my mesiac po pôrode je taky zlomový,ze telo zacne trosku spalovat a ak kojis pojde to rychlo.U mna to tak bolo teraz,cvicim silovo a prechadzky s kocikom 2x denne pre dceru do skolky.Vsade chodim peso.No momentálne mam velmi nizku vahu,pripisujem to kojeniu a nocnemu nespaniu takze netreba to prehnat,inak budes velmi unavena.Ako základ určite nedietuj,este stale potrebujes energiu na zotavovanie.Pohyb,voda.A cas ukaze

snezienkaaa82
21. nov 2021

Kojenim sa chudne? To by museli byť všetky kojace ženy stiiiihle....

kubkovamama
21. nov 2021

@snezienkaaa82 niektoré zeny schudnu len kojenim.Niektore nie.Vseobecne je kojenie energeticky narocne.Skor sa to tu myslelo tak,ze pocas kojenia sa neodporucaju diéty a fyzicky sa ničiť vo fitku

natalia0902
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
srferreira
6. feb 2022

@kubkovamama ja som zacala chodit do fitka po mesiaci. Neubudlo mi to z mlieka ani nic. Ono sa nie, ze neodporuca cvicit, alebo chodit do fitka, ale treba doplnit spalene kalorie aby sa mlieko malo z coho vyvorit. Cize mozes sa aj znicit v tom fitku, pokial to co spalis zjes spat.
Autorka, zacni cvicit ked mas cas. Ak nekojis uprav si stravu, ak kojis tak jedz ako doteraz, aby ti neubudlo mlieko. Dopln si to co spalis koli mliecku. Spevni sa ti aspon telo a vyformuje. Potom po kojeni ak si upravis stravu tak schudnut pojde jednoduchsie.