Ahojte. Nechcem ani velmi schudnúť, ale rada by som mala pevnejšiu kožu na bruchu. Pred tehotenstvom som cvičila každý deň, ale teraz už to pri malom stihnem len raz za čas..nemáte niekto skúsenosti s nejakým krémom alebo niečim, čo by mohlo pomôcť? A dá sa niečo robiť s pigmentovou čiarou, ktorá sa mi urobila cez celučké brucho? Ďakujem za rady 🙂
Ja to chcem len urýchliť nejako, preto sa pýtam... Lebo oblečená som presne ako predtým, len keď si vidím brucho, tak je to hrozné.. Na ňom som najviac predtým makala, aby bolo pekné, preto by som teraz chcela tiež.. Len nestíham cvičiť, malý mi skoro vôbec nespí.. 😝 ale zase zmerim sa s tým, nezabijem sa 😀
no s tou kozou mam aj ja problem...a nie som si celkom ista, ci sa to cvicenim upravi...? brucho mam relativne chude, len koza je o cislo vacsia 😀
cvicit brusaky to urcite pomoze na brucho 🙂
@diana20 este si kratko po porode, vsetko bude OK, netrap sa, vacsina zmizne sama, aj brucho a aj ciara casom zmizne... 9 mes si priberala, tak mas 9 mes cas na to, aby si sa dostala do normalu 🙂
Ide o to, ci ti dojem z kože kazi len tuk, ale inak je pevna, alebo ci vidis, ze brucho splaslo a koža je zosuverena akoby.. ak je taka , s tym nic nespravis,ale to asi nemas...
Ja som po porode uz rok a pol a pigmentovu ciaru mam stale 😀 co je dobre na kozu,je to taky spevnovaci sprchovy gel od dermacolu-mozete si zadat do googla.ale samozrejme zazraky netreba cakat nejake velke.a cvicenie robi strasne vela-akonahle spevni brusko tak aj ta koza troska inak vyzera,ale tak cvicenie a spevnovanie brusneho svalstva je uz ina tema... 🙂