Ahojte,
je v poriadku dať si silový tréning a po ňom ešte napr. 30minut kardio (orbitrek) alebo je lepšie si dať kardio zvlášť na iný deň?
Ďakujem
kardio je lepšie skôr na začiatok na zahriatie - alebo si to rozdeliť 15 minúť pred a 15 minút po
5 min na zahriatie pred tréningom a keď veľmi chceš tak potom 30 min po tréningu. Ale ja osobne robím kardio v iný deň.
ja by som to kardio dala len ne zahriatie na zaciatok. ale ked to chces ako zvlast cvicenie tak je uplne v pohode ak si to rozdelis na dni. alebo ked zahrnies 1x do tzydna hiitko 🙂
zaklad je mat spravne nastaveny denny kaloricky prijem.
potom je v podstate jedno, kedy mas kardio a kedy silovy trening - pokial netrenujes na nejaku sutaz
Nikdy som nedával dokopy. Keď už, tak som dával 4 dni silovy, 2 dni kardio (pol hodiny beh) a 1 deň day-off.
Ale mal som aj take dni, že rano v posilke drepy a poobede 25km na bicykli :D
ja si myslím, že treba najskôr kardio a potom silový, si rozohriata a nabudená na dvíhanie činky👏
Vieš čo...na toto som odpoveď nenašla za tych 20 rokov, čo cvičím 😃 Každému vyhovuje inak. Ale teraz sa hovorí, že radšej kardio po silovom. Ja behávam v iné dni ako robím silový, ale ja rada behám ráno na lačno. A ak sa mi chce, tak si dam po silovom kardio na eliptickom - ale v deň silového je ten silový priorita.