Ako si udržať váhu a dlhodobo žiť s kalorickými tabuľkami?

18. nov 2022

Ahojte,raz som sem už písala keď som sa na to dala.Od augusta jem podľa kt menšie a zdravšie porcie.Jem snažím sa 5 krát denne,niekedy keď nestíham tak 4 krat.Predtym som jedla x krát aj po deťoch som dojedala.Zrušila som aj večerné vyjedavanie.Mam výšku 175cm a mala som 70 kíl.Podarilo sa mi schudnúť na 62 to si držím už dva mesiace.Mali sme oslavy,dala som si aj tortu,aj šalát s reznom.Po 19tej už nejem nič.No niekedy musím mať veľké úsilie aby som to dodržala.Chcela by som mať 60 kíl,no netlačim na to.Otazka je ako si udržať dlhodobo váhu a ako naučiť žiť podľa kt?Keď vidím že manžel si dá aj o 22 jesť alebo čipsy,ja sa napíšem vody aby ma prešla chuť.No neviem či takto vydržím až do konca života jesť.Ako ste to mali vy?

deti95060810
18. nov 2022

cvičenie by ti mohlo dopomôcť k tvojej vytúženej váhe.
ja po18 h. nejem. Viem že niekto napíše že to je blbosť - ale ja som už tak naučená roky a spať idem neraz aj hladná....

andrea_ff
18. nov 2022

Pripnem sa 👍

minenkas
18. nov 2022

To je už životný štýl nežrať,dotlač sa zeleninou tá nemá skoro žiadne kalórie

alex49
18. nov 2022

a musíš mať 60 kíl? ja mám ja mám výšku 170 a kíl asi 65 a nie som vôbec tučná. Jem čo mi chutí, a cvičím. Začni cvičiť, kilá ti ostanú, ale budeš vyzerať lepšie.

rikarika
18. nov 2022

Tiez si myslim, ze to uz dozivotne, ja mam 174 cm a 64 kg a uz hodne po 40tke, a keby som nestrazila jedlo, tak zachvilu mam dobrych 80 kil. Proste neda sa aj jest co mi oci vidia aj drzat vahu.😒

autor
18. nov 2022

@deti95060810 Necvicim nič.Max rýchlu chôdzu mám a chodím na dlhé prechádzky.
@minenkas Len zelenina ma tak nezasyti,preto často chodím spať hladná.
@alex49 Vtedy som bola spokojná keď som mala 60 kíl ešte pred deťmi.Ked som mala 65 uz mi prevysalo brucho,pri 70 som vyzerala ako keby som bola tehotná.

minenkas
18. nov 2022

Na hlade není nič zlé,ja stále vravím,že je lepšie byť dva dni hladny ako jeden obžraty a to si musíš nastaviť v hlave,si asi zvyknutá byť najedena

drzaopica
18. nov 2022

Bud pridas vela cvicenia, alebo obmedzis stravu
@deti95060810 asi si bola vzdy stihla

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. nov 2022

@elizabet173 Kt mi vyrátalo cca 1600 kcal na deň,to sa snažím dodržať.Nechcem sa vrátiť k starým stravovacím návykom,no ani nechcem do konca života strážiť kedy čo zjem.Pises pridať pohyb,čo konkrétne?Nie som športový typ ani nemám moc času na seba.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
19. nov 2022

@elizabet173 1383 mi vyrátalo bm,a 1600 kcal mám jesť za deň.Tak hádam dobre to vyrátalo kt.Na tu rýchlu chôdzu by som sa dala,len nemám toľko času od detí bohužiaľ.Plavat neviem,mám strach z vody.Neviem ako ináč ešte spevniť telo

minenkas
19. nov 2022

Božeeeee,plank, kliky ,drepy, výpady, výskoky,tenis ,naháňačka s deťmi ,sex,bank, korčule

minenkas
19. nov 2022

*#bajk

autor
19. nov 2022

@minenkas Na bicykel chodím s deťmi aj sa naháňame.Tenis nemám s kým hrať.Ostatne som neskúšala.

minenkas
19. nov 2022

Tak začni,pri každej reklame keď pozeráš film si sprav sériu cvikov a za večer si pekne zamakáš

autor
19. nov 2022

@minenkas Nepozerám vôbec telku,nemám na to čas

minenkas
19. nov 2022

Ale no ,tak si nájdi na cvičenie, nemusí byť všetko ozehlene ,okna každý týždeň umyté ,nehladaj výhovorky urči si priority,nikdy nestihnes všetky,zakaždým keď dostaneš chuť zobrať si niečo sladké správ drep alebo vyskoč

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mondolina
19. nov 2022

začni s plankom, 2 x 1 min
rano, večer
2 min si nájdeš
a potom môžeš začať pridávať ďalšie cviky