Vedel by mi niekto prosím vysvetliť, ako si mám počítať kalórie ? Snažila som si stiahnuť cez obchod play nejakú aplikáciu , ale za všetko sa platí. Koľko by som mala na deň prijať kalórií ? Vôbec , ale ,že vôbec tomu nechápem.
Stiahni si kalorické tabuľky, nastav výšku, váhu, cieľ a aktivitu a vypočíta ti to.
@teo3971 toto píšeš ako troll alebo to myslíš vážne? 🙈
@teo3971 no ani ja nerozumiem 1.- chudnut z brucha len z brucha sa neda. 2 chudnut svaly?! To fajt? Svaly stracas ak je malo bielkovin a malo fyzickej zataze. Takze nemas za co.🙂
@teo3971 ty tu asi nie si dlho, že? tu sa musíš vyjadrovať exaktne lebo inak ťa chytia za slovíčka a nepustia 😜 (inak bolo úplne zrozumiteľné ako si to myslel)
@teo3971 aby si nestracal svaly, vobec nepotrebuješ niekoho kto ti pomôže. A chudnúť len z brucha nie je možné, navyše brucho úzko súvisí so stravou, takže musíš zmeniť najmä tu. Do toho mat dostatok bielkovin a nejaký aktivitu. Ja som bez pomoci schudla 12 kíl, len upravenou stravou a pohybom
@teo3971 lenze chudnutie ma byt z tukov a nie zo svalov. Svaly telo potrebuje aby clovek nevypadal ako vechet, a nebol stale unaveny. Ved tie kosti organy a aj ten tuk musi nieco nosit a drzat po kope.
@teo3971 ak človek chudne normálne, nie hladovkou, tak svaly nechudnú, ak pridáš cvičenie, tak dokonca narastú. Nie je to jadrová fyzika, nikomu k tomu nepotrebuješ, len použiť zdravý rozum 🙃
@abcdefgahc v prvom rade odtiaľ odstráň aktivitu, to ráta úplne zle. Pre príklad 2500kcal príjmam počas tréningových dní, keď sa snažím nabrať kilá 🙈🙈. Drž sa výhradne len 1380kcal. Kolieska všetkých nutrientov musíš mať zelené. Tu vidno, že tuky máš veľmi prekročené naproti tomu bielkoviny veľmi nízke.. ak chceš napíš mi správu 🙂
@abcdefgahc skús si dať ďalšie raňajky len grécky jogurt s ovocím, pripadne napríklad vaječné bielka (žĺtko obsahuje tuk) a zeleninu.. 800kalórii má byť tak na obed, určite nie na raňajky.. respektíve ak neješ len 2x do dňa 🙈🙈.. 42g bielkovín naraz je celkom záťaž pre telo hneď z rána.. necítiš sa po takýchto extra výdatných raňajkách unavená?
@abcdefgahc co si jedla na raňajky? Toľko kalórií nemá ani môj obed keď si dám k tomu nejaký dezert
To si čo jedla na raňajky? Má to veľa kalórií toľko nemôžeš mať však, keď si dáš grécky jogurt a ovocie to mas napríklad 200 kalórií len, alebo proteínovy puding zasýti a má 150 kalorii
kalorické tabulky appka sú zadara