Ahojte, ako schudnut zo stehien a zadku?cvicim na eliptickom trenažéri, v práci mám veľa pohybu plus robím drepy, vypady,…
@magda15 ďakujem🙂, toto je moja postava, niekedy som behávala, ale mám problémy a kolenami.chcela by som hlavne schudnut z vnútorných stehien a asi aj zadku. Cely život počúvam, že je veľký. Aj keď ja mám pocit, že s takým som sa už narodila
Cvicit cviky na zadok - drepy, vypady, chodit do schodov, beh do kopca, sledovat stravu - kaloricketabulky, aby bolo dost bielkovin a prijem energie bol vyrovnany voci BMR. Je to beh na dlhe trate, chce to trpezlivost a doslednost. Ked si po pol roku, ci roku budes mysliet, ze uz to nema vyznam, zacne byt snaha vidiet.
Podľa mňa máš super postavu 👍
Neda sa schudnut len na urcitych miestiach, ci stehna alebo brucho. Bud schudnes celkovo ale tiez nie je zarucene, ze to bude najprv zo stehien. Odporucila by som mozno svalovy trening a budes mat pekne vyrysovane nohy. Nechapem preco vsetky zeny chcu nohy ako spilky.
máš moc peknú postavu podla mna, skús si stiahnut nejaku apku na zadok ak chces ale tebe to netreba
ja mam napr. taky typ postavy, ze aj ked som bola najchudsia ever, tak proste stehna mam 🤷♀️ a to som aktivne behavala, ze aj nejake tie svaly boli ale holt stehna su moj osud
podla mna mas velmi peknu postavu 🙂
Skus výpady s gumami.
mne zozadu pripadajú tvoje lýtka širšie, než stehná. prakticky máš úplne normálne štíhle stehná. zadok je tiež absolútne v poriadku. mať toto od pása nadol, tak som spokojná
Zmier sa s tým, že máš širší spodok ako vrch. Keby tak vyzerám skáčem meter 20.
neda sa schudnut z jedneho miesta, len komplexne. paradoxne vela drepov a vypadov, ak aj s vahami, moze sposobit ze stehna este zmohutneju. cvicit ano, ale vsetko komplexne, vyrysovat brusko, velmi odporucam aj KT
Ved mas skvelu postavu
Môj názor: 👍
@oonnaganamakusai mám 3kg jednorucky ale chcem ťažšie váhy
Máš parádnu postavu!
Mas super postavu. Cvic posilnovacie cviky na stehna a zadok,tym sa ti vyformuju svaly. Co by niektore zeny dali za taky krasny,plny zadok.
Podľa mňa - krásne nohy
Ja mám pocit, že z drepov sa mi zadok skôr zväčšil ako zmenšil...
Pozerám a asi nechápem z čoho chceš schudnúť....fakt nechápem....
Máš krásnu postavu, musíš za zmieriť s tým, že nikdy nebudeš mať úzke stehná a nejak extra malý zadok. To ale neznamená, že nemôžeš vyzerať skvele. Chudnúť budeš z celého tela, nedá sa len z jednej časti ale netráp sa rečami druhých, v podstate máš typ postavy, ktorý je teraz extra v móde 👌👌