Ahojte. Máte skúsenosti ? viem nieje to zdravé A mala som začať skôr. Bohužiaľ slabá pevná vôľa ☹ Dnes som si povedala dosť !!! O 6 týždňov idem na stretnutie zo školy a chcela by som vyzerať ako človek. Motivacia je velka a verim ze teraz to dam ! Mám 172 cm a 92 kíl ☹ Podarilo sa to niekomu ? Ak áno Prosím ako ??? Ďakujem
@majka21014 Tak pri tej výške je úplne jedno, či máš 92 alebo 82 kíl. Nič v zlom,ale co tak zmieriť sa s momentálnu váhou, začať odteraz zdravšie žiť a kúpiť si na stretko niečo, v čom sa budeš sama sebe páčiť?
@sugarfree999 Ďakujem 🙂 túto diétu poznám skúšala som ju dávnejšie mala som problém s toaletou :-/ ale môžem skúsiť 🙂 viem že má dobré výsledky.
@nyusika nemôžem povedať že sa stravujem nejak nezdravo. ale jem sladkosti a hlavne večer a V noci váha mi ostala po pôrode.
@majka21014 jedenie sladkostí vecer5a v noci je smrrrrrrrrť aj pre ženy nie po pôrode.
@majka21014 to je fakt, ale ak si pravidelne dáš psylium, bude to ok 😉
@sugarfree999 super akurát tak prídeš o zdravie....
prepáč, ale Halina Pawlowska raz povedala: Lepšie je byť baculatá a veselá ako chudá a nervózna. Lebo ak si nasadíš dietu do takeho cieľa, prídeš na stretnutie nervozna, strhaná a možno aj chorá z nedostatku dôležitých látok v tele. daj si realny cieľ a zmeň životosprávu na furt. váha pojde dolu sama.
@mia265 diétu som konzultovala s lekármi a nemali výhrady 😉
za 6 týždňov 10 kg?Tak to by som nerobila. za týždeň odporúčajú schudnúť 0,5 kg. Ak sa schudne za týždeň viac - po skončení diety priberieš...jojo efekt.
sest tyzdnov je este v poriadku doba. Ked zacnes cvicit napriklad Jillian Michaels 30 Day shred, spevnis si telo a das dole niekolko cm. To budes vyzerat lepsie ako po nejakej diete. Cloveka robi skor charizma, nie obal.
@stardust hej len chlapi sú blbí a pozerajú na obal... a my sa tak všetky chceme páčiť práve chlapom... 😀 😀
@bonaqa2013 no neviem, ci ide na stretnutie zbalit nejakeho byvaleho spoluziaka.
@majka21014 ..uplny nezmysel to takto riesit . na nejaky normalny efekt je uz davno neskoro co sa tyka stretavky. musis vyrazne zmenit stravovanie - prijem kalorii , zlozenie stravy a zacat s nejakou formou pravidelneho sportu. ..bavime sa 1 - 3 rokoch prechodu k prirodzenej vahe a nie nejakych par tyzdnoch.
pre zaujimavost najrychlejsie co existuje je "vodna hladovka" 14 dni - 14 kil +/- robi sa pre detoxikaciu , nie apriori chudnutie ..pri tej nadvahe si fakt rozmysli rychli ubytok vahy, koza nema ziadnu sancu sa prisposobit , myslim ,ze sa ti ten efekt moc pacit nebude.
tvoja vaha je vysledkom dlhych rokov nespravneho stravovania / zivotneho stylu ..to neopravis za 6 tyzdnov .
v kazdom pripade drzim palce . dobry vysledok ti prinesie jedine tvrda a dlhotrvajuca praca 🙂
Tvoj ciel by sa dal stihnut len s nejakou radikalnou dieto, co nie je zdrave ani trvale. Skus si najst stranku www.chudnutie-ako.sk od Mira Veseleho.Podla jeho postupu by si mohla dat 4 - 6 kil za 6 Yzdnov a ziskas zaklad pre zdrave stravovanie.
@bonaqa2013 neviem ale asi pol roka po porode som zacala cvicit stravovat sa zdravo a schudla som 8kg za tyzden ziadny jojo efekt nenastal ak clovek bude dodrziavat stravu nie nie nezmyselne diety tak sa nema coho bat
@saskaryanko za týždeň ? :-O
@stardust to už mám za sebou teraz cvičím 6w6p
Ahoj, bud jedz len bielkoviny alebo sacharidove ranajky, bielkovinovy obed a neveceraj. Ked budes cisto jest buelkoviny, mozes aj vecerat;). Cize vajicka, maso, ryby, syry tvrde, mliecne vyrobky nie nizkotucne a neochutene.
Ahoj, mne sa podarilo pred dvoma rokmi schudnúť 30kg a to pravidelnou stravou a cvičením. Musím sa priznať, ze od vtedy som pribrala 5 kg, ale to cca od leta, takže teraz zase na sebe pracujem . Základom je pravidelná strava 5 x dennne a pohyb. Ja som za prvý týždeň schudla 5kg.za mesiac som mala dolu vyše 10kg. Tých 30 som schudla za 4-5mesiacov. Ak Ti môžem poradiť, nedrz žiadnu diétu, nevydrzis to, a maximálne si spomalis metabolizmus. Treba úplne vysadiť pečivo, kysnute koláče, knedle, smotanu a mastné jedlá. Vecerat šalát s vajickom, mozzarelou, cottage, kuracie mäso a g arantujem Ti, ze Ti to pôjde. Držím Ti palce 😊ja som celý zivotdietovala a prt mi to pomohlo vždy som to pribrala späť.
@majka21014 Dá sa to a nemusí to ísť ani dietou. Treba upraviť jedálniček, vynechať bielu múku, dať si podstatne viac ovocia a hlavne zeleniny, napr. na obed polovicu zemiakov nahradiť šalátom. Večer už len šalát napr. s grilovaným kuracím mäskom. Jesť pravidelne minimálne 5x denne, mať dostatok tekutín, super je napr. obyčajná voda s citrónom. Po obede nejedávať ovocie a určite vylúčiť všetky sladkosti. Ak im nevieš odolať, nemaj doma nič v zásobe. Problém však nastane potom v tom, že ak nebudeš dostatočne odhodlaná, po schudnutí sa vrátiť naspäť k jedálničku, budeš na tom horšie ako teraz. Ak chceš chudnúť, tak nie rečami a krátkodobo, ale zmeniť svoj doterajší stravovací režim.
P.S.: ak k tomu pridáš pohybu, bude to fajn, nemusíš začať hodinou, začni kľudne 15 minútami a postupne zvyšuj záťaž.
@majka21014 budeme Ti držať palce, len sa nevzdavaj!
@saskaryanko to sa mi nezdá... 8 kg za týždeň? to je viac ako 1kg za deň....Nepomýlila si sa???? Také chudnutie neexistuje ani keby si hneď úplne prestala jesť...
@sugarfree999 telo potrebuje cukor na fungovanie mozgu,ale jak myslíš
Telo cukor klasický rafinovane biely, ci hnedý nepotrebuje...to len my sme si na to navykli a jeme ho. Ak clovek prijma sacharidy vo forme cestovin, ryze, zemiakov, ci ovocný cukor tak ho má dostatok na fungovanie organizmu. Sama som mala v tehotenstve cukrovku a od 4-5mesiaca som si nedala nič sladké, žiadny koláč, zmrzlinu, čokoládu a malý sa narodil zdravý a mne neskôr vôbec nechýbal v káve. Neskôr som ho opäť začala jesť v cokolade a normálne sa mi to priecilo , ale tak nejako som si zvykla😂po nejakej dobe som začala bývať veľmi unavená a čím viac som ho jedlá, tým viac som bola unavená a siahala po sladkom. Neskôr som sa rozhodla opäť s ním skoncovať a veru bolo to ťažké. Každý z nás prijmepridany cukor aj v iných jedlach o ktorých by sme si ani nemysleli, ze tam je.takže nevedomky si ho davame😊
@majka21014 ahoj ak nechceš mat o 4 mesiace naspäť tak 20 kíl tak by si na to mala ist pomaly cez racionálnu stravu a nie diéty. Tie keby fungovali tak tu nie je tisíc skupín do leta o 20 kíl ľahšia 🙂
Za taku dlhu dobu schudnut taku vahu = vyborny sposob na jojo efekt. Ak si chces uplne donicit telo tak sa na to daj. ALepsie by bolo ale keby si bola sama sebou aj na stretavke, chudnut zacat mozes, ale len tolko co sa podari a nie si davat taketo nerealne ciele, lebo sa sklames natolko, ze uz nikdy potom nebudes mat motivaciu chudnut. Nechapem ale, ze ak si sa citila dobe doteraz, preco zrazu pred druhymi chce vyzerat inak ?? 😅 Ako uprimne...nejaky ludia, ktorych vidim 1x za 10 rokov by mi boli srdecne ukradnuti....
Mam taku vysku ako Ty a o tretinu nizsiu vahu. Si to neviem ani predstavit nie z estetickeho hladiska ale zdravotneho. Musia byt zatazene klby, chrbtica. Treba prehodnotit stravovanie, jest v malych porciach kazde dve hodiny , vylucit sladkosti, cukor, bielu muku, alkohol prilezitostne. A ked chces schudnut za tak kratke obdobie rano na lacno kardio najmenej 40 minut- rychla chodza na beziacom pase v sklone, alebo v rychlejsom tempe, stepper. Vecer posilnovanie, pripadne nieco podla Jillian Michaels. Uz z prispevku citit vsak ze nie si so sebou spokojna. Treba sa zatat a pokracovat. Moja vlastna skusenost, ze ak zotrvas, nesportovanie Ti bude chybat. Dieta je blbost, treba mat vyssi vydaj ako prijem. Zbytocne budes cvicit ak si das na ranajky 2 rozky a vecer spraskas cokoladu. Treba byt dosledny.
Smelo odporúčam Dukanovu diétu. S ňou to zvládneš. Ja som pri tejto diéte schudla 16 kíl za 3 mesiace. A je to super diéta, pri ktorej sa nehladuje. Je tu aj koníkovská skupina o dukanovej diéte - https://www.modrykonik.sk/group/1808/ . Knižku si môžeš zdarma stiahnuť na http://uloz.to/xaSbaFDH/pierre-dukan-dukanova-d... . Zatial si iba rychlo precitaj prvu fazu, hned si zajtra nakup potrebne veci a hned zacni, nech nestracas uz ani den 🙂 Vela stastia prajem!!!!