Ako schudnúť z tváre?

21. nov 2024

Ahojte baby. Chcem sa spýtať dá sa nejako schudnut z tváre? Mam ju širokú. A celkom dosť. Vadí mi to na fotkách kričí moja tvar lebo je veliká. Nepomohlo ani schudnut z postavy. Zasa konturovanie sa mi nechce pchať na seba toľko make up. Ale či nie co existuje na možno trošku korekciu tváre. Nechcem ani botox. Ďakujem

koniarova
21. nov 2024

Neverím, že keď si schudla z postavy, neschudla si z tváre. Koľko kg si schudla?

zuzanka.zuzu
21. nov 2024

moja bývalá kolegyňa je štíhla ako prútik ale tvár má baculatú 😀 to je proste tak 🤷 ale stále lepšie ako moja bývalá spolužiačka, ktorá to má naopak, krásnu tváričku a telo guličky 😂 väčšina rande jej stroskotá lebo na FB a zoznamkách má len tvár 🤭

januska12323
21. nov 2024

Nie nedá sa schudnúť z tváre.

vivi2023
21. nov 2024

Botox do zuvacich svalov zuži tvar :D Vshape, nejak tak sa to vola. Ale ja som mala vzdy gulatu tvar a ci mso mstarsia a mierne to ochabuje, aj tvar mam uzsiu. Ale som za to rada, lebo mi to fakt pridavalo na vahe

koniarova
21. nov 2024

Ako sa dá schudnúť z celého tela a z tváre nie?
@vivi2023

jaroe
21. nov 2024

@koniarova rovnako, ako keď sa niekomu po chudnutí úplne strati zadok a napr. brucho ostane velke. Ja z tváre napr. tiež nechudnem. To by som musela vychudnut na kosť, aby sa mi to nejako významné odrazilo aj v tvári.

koniarova
21. nov 2024

@jaroe tak potom ma bohužiaľ zakladateľka smolu. Ja teda vždy schudnem z každej časti tela. 🤷

estellas
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
estellas
21. nov 2024

@koniarova Ona má asi taký typ tváre, že má okrúhlu tváre. Asi kvôli tomu že má okrúhlu tvár tak vyzerá bacuľato na tvári aj keď schudne.

taktotedanie
21. nov 2024

Bud to je typom tvare alebo si schudla malo hoci prsia a tvar ide ako prva

lindus_esterka
21. nov 2024

Myslim ze moc s tym nespravis. Kamaratka nosi xxs, nohy ma hrube ako ja ruky ale ma gulatu tvar ktora posobi buclato

danielad9
21. nov 2024

@januska12323 ale áno dá sa. Aspoň teda u mňa sa to dalo. Ono však závisí aj od typu tváre a tiež koľko kg sa chudne

xux
21. nov 2024

@taktotedanie kiez by, ja mam uz 15 kil dole a z prs ani cm 😅 porazi ma

taktotedanie
21. nov 2024

@xux ja 12 a ako prve isli prsia