Ahojte baby. Chcem sa spýtať dá sa nejako schudnut z tváre? Mam ju širokú. A celkom dosť. Vadí mi to na fotkách kričí moja tvar lebo je veliká. Nepomohlo ani schudnut z postavy. Zasa konturovanie sa mi nechce pchať na seba toľko make up. Ale či nie co existuje na možno trošku korekciu tváre. Nechcem ani botox. Ďakujem
moja bývalá kolegyňa je štíhla ako prútik ale tvár má baculatú 😀 to je proste tak 🤷 ale stále lepšie ako moja bývalá spolužiačka, ktorá to má naopak, krásnu tváričku a telo guličky 😂 väčšina rande jej stroskotá lebo na FB a zoznamkách má len tvár 🤭
Nie nedá sa schudnúť z tváre.
Botox do zuvacich svalov zuži tvar :D Vshape, nejak tak sa to vola. Ale ja som mala vzdy gulatu tvar a ci mso mstarsia a mierne to ochabuje, aj tvar mam uzsiu. Ale som za to rada, lebo mi to fakt pridavalo na vahe
Bud to je typom tvare alebo si schudla malo hoci prsia a tvar ide ako prva
Myslim ze moc s tym nespravis. Kamaratka nosi xxs, nohy ma hrube ako ja ruky ale ma gulatu tvar ktora posobi buclato
@januska12323 ale áno dá sa. Aspoň teda u mňa sa to dalo. Ono však závisí aj od typu tváre a tiež koľko kg sa chudne
@taktotedanie kiez by, ja mam uz 15 kil dole a z prs ani cm 😅 porazi ma
@xux ja 12 a ako prve isli prsia
Neverím, že keď si schudla z postavy, neschudla si z tváre. Koľko kg si schudla?