Ako schudnúť z brucha?

5. aug 2021

Ako schudnut? Prosim,co robit,som mlada a chcem mat peknu postavu,ako na to...co jest,ako cvicit..vsade same kecy,ale ucinok ziadny...keby to bolo take lahke,tak nebeha tolko tucnych ludi ...

hipuska
5. aug 2021

😆 nie je to ľahké. Tie "kecy" treba v prvom rade premeniť do aktivity

akinom0077
5. aug 2021

zmena stravy… uzivanie probiotik… zdrava crevna flora je zaklad… az potom pohyb a cvicenie, ale samozrejme vsetko pravidelne a dlhodobo

akinom0077
5. aug 2021

@akinom0077
a uplne prva vec pre chudnutie: jest casto a mensie porcie , aspon 5x denne, ziadne kecy vecer nejest alebo jest 3x a podobne

777januska777
5. aug 2021

Odporucam kalorické tabuľky 👍

gleep1
5. aug 2021

@akinom0077 no toto sú presne tie kecy ktoré spomínaš 😂😂😂😂😂 že 5 jedál. Ide o kalorický deficit a s 5 jedlami sa to prešvihne veľmi ľahko.

Dievča keď chceš chudnúť základ je jest menej než máš výdaj.. Nič iné ti nikdy nepomoze. Môžeš zvýšiť vydaj pohybom ale to je nič. Chudne sa v kuchyni. Naozaj neviem čo iné chces počuť než dve slova: kalorický deficit.

A nechutne sa z brucha, chudne sa z celého tela.

A keď schudnes stále budeš vyzerať tak isto len trochu menšie. To ako chceš pravdepodobne vyzerať dosiahneš cvičením s činkami. Dá sa aj iným sportom ale to by ti trvalo roky. Vlastne aj s činkami to bude trvať roky, hádam si nemyslíš že za pár mesiacov schudnes a hotovo. Peknú postavu si je treba udržiavať- je to životný styl.

gleep1
5. aug 2021

https://m.youtube.com/channel/UCyyPH2Z060hOjaL7...

Je toho inak plny internet ale tento je z celého internetu najvtipnejší a najarogantnejsi ❤️👍🏼

mondolina
5. aug 2021

mne to trvalo cca 2 mesiace zhodiť pneumatiku, dala som dole 5 kg, hlavne strava! žiadne pomimo papkanie, a pohyb, 2-3 x týždenne Tabata, kruháč, hiit...
a už mi nič nevisí👍

kkovacovak
5. aug 2021

Brucho je 70% strava a zbytok cvičenie. Kalorické tabuľky, kontrolovať príjem a výdaj, pomer živín v jedálničku, kalorický deficit a budeš chudnúť jedna radosť. Ale to sa ľahko povie ak to nebudeš dodržiavať. Do toho nejaký pohyb (myslím že na nete je toho habadej) a vybavené. Žiadne 5x denne jesť atď. To je blbosť. Je dôležité čo ješ a aké je zloženie stravy a nie kedy a ako často.

kittykat22
5. aug 2021

pozri si na youtube Pamela Reif abs workout. Ak to odcvicis 50x za 50 dni - mozes ich aj prestriedat, ma ich viac a uvidis rozdiel. Tucnych ludi beha hodne pretoze bud nemaju dost casu alebo energie sa na cvicenie zamerat. Vela ludi pride z prace a padne pomaly do postele. Nejaky workout na 20, 30, 40 minut -nehrozi.

Ale dolezite asi je zostat v tempe. Musis cvicit kazdy den. 6 dni po sebe cvicenie - myslim doma, a 1x volno - napriklad nedela. Za 4 mesiace z teba bude iny clovek. Len tie 4 mesiace vydrzat - to dokaze malokto.

alami
5. aug 2021

NFI protokol - pri ňom ide dole aj viscerálny tuk a teda chudneš určite aj z brucha. Výsledky sú zaručené, pokiaľ sa držíš presne plánu. A hlavne je to zdravé chudnutie. Pozri na nfidiet.sk

pelian
6. aug 2021

Z brucha sa chudne ťažko. Podľa toho, čo píšeš predpokladám, že si už skúsila dodržiavať stravu aj pravidelne cvičiť a nepomohlo to. Nie je potrebné aby si sa trápila nejakými nezmyselnými diétami. Ako sa spomenulo vyššie, tiež odporúčam kalorické tabuľky, kde si vieš sledovať príjem potravy. Skús zistiť, aký je tvoj bazálny metabolizmus a podľa toho si môžeš nastaviť svoj denný kalorický príjem a potom to stačí už len dodržiavať a neprekračovať ho. Ak zaradíš aj pravidelný pohyb 3-4 krát za týždeň nemyslím si, že dievča v mladom veku by malo problém zhodiť nejaké to kilečko 🙂

jahodicka
6. jan 2023

@akinom0077 to aj mne zabralo.ide to síce pomaly ale ide.ved chudnúť by sa malo 1-2 kg týždenne.a to aj tak mam

teleskop
6. jan 2023

???

akinom0077
8. jan 2023

@gleep1 ja chudnúť nepotrebujem ani som nikdy nepotrebovala🙂 takze prednášky sú mení na mieste. Stravujem sa cely život 5 jedál denne a tým zdržujem svoju váhu samozrejme aj cvičím . Všetci z možného okolia čo jedia 2-3 x denne či už z rodiny alebo s práve proste ľudí ktorí viem že sa takým štýlom stravujú sú doslova tučný

hipuska
8. jan 2023

@akinom0077 a čo máš 5 jedál? Asi klasika raňajky, obed, včera a tie dve máš čo? Ovocie? Či dajake výdatnejšie jedlo?

zmrzlinka8
20. jan 2024

@alami ďakujem za perfektný tip

zmrzlinka8
20. jan 2024

@alami nevieš, je nejaký zoznam lekárov, ktorí sa tým zaoberajú? nemôžem nájsť. alebo to zistím po zaplatení programu?